به گزارش ایسنا، داستان سریال «گناهِ فرشته» دربارهی اتهام قتل امیر عشیری توسط دختری به نام فرشته است که این روزها در میان مجموعههای در حال پخش نمایش خانگی مورد توجه و پربحث شده است.
این سریال با بازی شهاب حسینی و لادن مستوفی در فضایی معمای جنایی ساخته و منتشر میشود و روز جمعه بر شانزدهمین پله انتشار قدم برداشت و مخاطبان را بر نقطهای حساس نشاند.
حال با انتشار قسمت شانزدهم این سریال، اثری از ایران دَرودی از برجستهترین نقاشان معاصر ایران در یکی از سکانسها دیده میشود؛ اثری با نام «عشق خاموش شده».
البته این اولین بار نیست که اسامی و اشعار بزرگان ادب و هنر به نحوی در ارتباط با «گناه فرشته» شنیده میشود؛ هرچند که در مواردی شنیدن نام بزرگان بدون جنجال نیز نبوده است؛ در قسمت سوم این سریال، تصویر یکی از شخصیتهای این داستان در چند عکس معروف از چهرههای ادب و هنر قرار داده شده بود؛ آن هم بهجای چهره هنرمندان نام آشنایی از جمله نادر نادرپور، هوشنگ ابتهاج و محمدرضا شجریان. این اتفاق منجر شد تا انجمن مبارزه با نشر جعلیات از طرف خانواده شاعران عضو انجمن (بهبهانی و ابتهاج) اعتراض خود را نسبت به این اتفاق اعلام کرد.
بیشتر بخوانید
این انجمن عنوان کرده بود که ایجاد چنین تغییری در عکس اصلی، علاوه بر تحریف تاریخ، نمونه بارز نادیده گرفتن حقوق معنوی افراد حاضر در عکس و خانوادههایشان است و متذکر شده بود که تولید یک اثر فرهنگی باید همراه با دقت بسیار، امانتداری و توجه به میراث گذشتگان باشد.
ضمن اینکه در مجموع داستان «گناه فرشته» را به چند پرونده حقوقی و شخصیتهای واقعی نسبت دادهاند؛ موضوعی که باعث شد سازندگان از همان ابتدا تصمیم بگیرند برای مبری شدن از این شرایط، جملهای حاوی این توضیح را همراه همر قسمت کنند؛ «هرگونه شباهت به افراد و رخدادهای واقعی کاملا تصادفی است».
با انتشار قسمت جدید این سریال، اثر «عشق خاموش شده» ایران دَرودی بر دیوار خانه عماد تهرانی با بازی ـ بهروز رضوی، گوینده قدیمی رادیو و تلویزیون ـ دیده میشود.
ایران درودی از زنانِ پیشگام ایرانی در نقاشی سوررئالیستی است. نقاشیهای چهار دهه آخر او را میتوان نماینده سبک هنری او دانست که اغلب با گُلها، دیوارهای شیشهای، افقهای دور و انفجار رنگ و نور شناخته میشود.
انتهای پیام
نظرات