• شنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403011808521
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

تولید سالانه بیش از ۲۸۰ هزار تن انواع خرما در سیستان و بلوچستان

تولید سالانه بیش از ۲۸۰ هزار تن انواع خرما در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۶۳ درصد باغات میوه این استان را نخلستان‌ با تولید سالانه بیش از ۲۸۰ هزار تن انواع خرما به خود اختصاص داده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال و درآمد منطقه دارد.

اردشیر شهرکی در گفت و گو با ایسنا افزود: هم اینک در ۱۰۵ هزار هکتار باغات استان سیستان و بلوچستان بیش از ۶۴۵ هزار تن انواع میوه‌ها تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته از سطح ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار باغات این استان بیش از ۲۵۲ هزار تن انواع محصولات گرمسیری نظیر موز، گواوا، انبه، کنار، پاپایا، نارگیل، چیکو، تمبرهندی تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

شهرکی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترین میوه های گرمسیری کشور است به طوری که در تولید برخی میوه ها در ایران بی رقیب است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ۶۳ درصد باغات میوه این استان را نخلستان‌ با تولید سالانه بیش از ۲۸۰ هزار تن انواع خرما به خود اختصاص داده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال و درآمد در منطقه دارد.

وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان از نظر تولید میوه‌های گرمسیری یکی از استان‌های سرآمد کشور است بطوریکه سالانه کشاورزان در این باغات افزون بر ۲۵۲ هزار تن انواع میوه‌ها را تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

شهرکی، موز را از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان معرفی کرد و افزود: این میوه نسبت به سایر محصولات گرمسیری با بیش از هفت هزار هکتار بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: با مشارکت کشاورزان و بنگاه‌های اقتصادی سطح کشور در صدد افزایش سطح موزستان‌های جنوب سیستان و بلوچستان هستیم تا در آینده نزدیک کشور را از واردات موز بی نیاز کنیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با برشمردن ظرفیت‌های کشاورزی و شرایط چهار فصل بودن آب و هوای منطقه اظهار کرد: با همت بهره‌برداران و سرمایه گذاران استان نقش مهمی در ارتقای امنیت غذایی کشور ایفا خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha