• سه‌شنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403111611888
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

رئیس شیلات شهرستان عنوان کرد:

افزایش استخرهای پرورش ماهی سراوان

افزایش استخرهای پرورش ماهی سراوان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس شیلات سراوان گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی توجه به صنعت شیلات افزایش یافت به‌طوری‌که در حوزه سراوان بزرگ تعداد ۱۲۰ استخر پرورش ماهی احداث شده ست.

عبدالصمد دهقان در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: پس از انقلاب اسلامی، به‌ویژه پس از سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۳ به استان، پیشرفت‌های قابل‌توجهی در حوزه شیلات شهرستان سراوان و گلشن رقم خورده است.

وی افزود: پیش‌ازاین شهرستان سراوان کمتر از ۱۲ استخر پرورش ماهی داشت، اما با تخصیص اعتبارات ویژه پس از سفر رهبری، تعداد استخرها به بیش از ۱۲۰ باب افزایش یافت.

رئیس شیلات سراوان ادامه داد: در حال حاضر، شهرستان‌های سراوان و گلشن مجموعاً دارای بیش از ۷۰ استخر پرورش ماهی هستند. یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این استان، تخصیص رایگان بچه‌ماهی به بهره‌برداران بدون دریافت هیچ‌گونه وجهی است که این امر نقش مهمی در رونق اقتصادی منطقه داشته است.

دهقان تصریح کرد: در حوزه مکانیزاسیون و تجهیز استخرهای پرورش ماهی نیز اقدامات مهمی انجام شده است. تأمین تجهیزات موردنیاز مانند حواده‌ها و جاروهای استخری از محل اعتبارات تخصیصی، به بهبود شرایط پرورش ماهی کمک کرده است.

وی گفت: همچنین، در حوزه صید و صیادی، بیش از ۴۰ صیاد دارای کارت ساماندهی در شهرستان فعال هستند.

به گفته این مقام مسئول، هرساله باتوجه‌به میزان بارندگی، بچه‌ماهی به‌صورت رایگان در سدها و آب‌بندها رهاسازی می‌شود که این اقدام باعث شده تا بعد از حدود هشت ماه، افراد بسیاری از این منابع برای معیشت و اقتصاد خود بهره‌برداری کنند.

دهقان اظهار کرد: در حال حاضر، بیش از ۵۰۰ نفر به طور مستقیم از طریق شیلات ارتزاق می‌کنند که بخشی از آن‌ها در حوزه فروش و بازار مشغول فعالیت هستند.

وی بیان کرد: در ایام‌الله دهه فجر امسال نیز توسعه زیرساخت‌های شیلاتی ادامه خواهد داشت. در این راستا، در شهرستان سراوان دو پروژه کلنگ‌زنی و یک پروژه افتتاح خواهد شد و در شهرستان گلشن نیز سه پروژه کلنگ‌زنی و یک پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس شیلات سراوان افزود: این اقدامات نقش مهمی در تقویت اقتصاد محلی و اشتغال‌زایی در منطقه داشته و نشان‌دهنده توجه ویژه به صنعت شیلات به‌عنوان یکی از ارکان توسعه پایدار در استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha