• سه‌شنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403010702884
  • خبرنگار : 50649

۵۰ میلیمتر باران، به میانگین بارش فارس اضافه شد

۵۰ میلیمتر باران، به میانگین بارش فارس اضافه شد

ایسنا/فارس مدیرعامل آب منطقه فارس گفت: طی جبهه بارندگی اخیر تا ساعت ۰۶:۳۰ صبح روز سه‌شنبه ۷ فروردین ماه، ۵۰ میلیمتر بارش تجمعی از ابتدای سال آبی تاکنون به متوسط بارش استان فارس اضافه شده است.

سیاوش بدری امروز، ۷ فروردین با اعلام این خبر گفت: میزان بارش تجمعی در استان فارس از ابتدای سال آبی ۱۶۳  میلیمتر است. در این میزان بارندگی ۶۲ درصد بارندگی نسبت به میانگین بلندمدت مشابه محقق شده است.

وی تصریح کرد: ایستگاه‌های شرکت آب منطقه‌ای در  استهبان و برغان مرودشت  با ۹۸ میلیمتر بیشترین بارش را در سامانه اخیر به ثبت رسانده‌اند.

رئیس هیئت مدیره  شرکت آب منطقه‌ای فارس همچنین گفت:  تعداد ۹ سد با مجموع گنجایش ۲۹۳۶ میلیون متر مکعب در استان فارس بهره‌برداری می‌شود که تا صبح امروز، آب موجود پشت سدهای در حال بهره برداری  ۱۳۱۵ میلیون متر مکعب یعنی ۴۵ درصد است.

بدری افزود: در حال حاضر حجم آب پشت سد درودزرن تا ساعت ۶:۳۰ صبح امروز به ۶۶۰ میلیون متر مکعب رسیده است و دبی ورودی به این سد ۳۲۸  متر مکعب بر ثانیه است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای فارس اظهار کرد: در طول دولت سیزدهم شرکت آب منطقه‌ای تاکنون ۳۰ پروژه سازه‌ای و تعداد ۷۰ پروژه غیر سازه‌ای به اتمام رسانده و یا در حال انجام است.

وی در پایان با اشاره با شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم، ابراز امیدواری کرد: شرکت آب منطقه‌ای بتواند در این راستا قدم‌های مثبتی بردارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۱-۰۷ ۱۶:۴۸

به نام خداوند جان و خرد : ایران اسلامی برای ذخیره سازی آب شرب نزولات بارانی نیازمند مخازن بسیار بزرگ سیمانی است که باید در ورودی سدها ساخته شود چرا که آبهای پشت سد هر چقدر هم زیاد شود با تابش نور خورشید در فصل تابستان تبخیرشان می کند و انگار هیچ !!! باید این حجم عظیم آبها در مخازن سر پوشیده ازش نگهداری شود برای فصل گرم خشک سال و روی آبهای پشت سدها رو می توانید پنلهای شناور خورشیدی کار بگذارید تا نور خورشید آبها را تبخیر نکند و انرژی برق فرآوانی هم بدست می آورید

avatar
۱۴۰۳-۰۱-۰۸ ۰۰:۰۵

آفرین

avatar
۱۴۰۳-۰۱-۰۷ ۱۸:۴۰

ابیاری قطره ای برای تمام مصارف کشاورزی ونظارت بران بهترین راه لرای حفظ منابع اب است تا وقتی ابیاری غرق ابی هست منابع ابی درخطر است بیش از نود درصد اب کشور صرف کشاورزی میشود

avatar
۱۴۰۳-۰۱-۰۸ ۰۲:۳۴

چه فایده این اب ها مدیریت نمیشود بعدبا کمبود اب مواجه میشیم