محمد طیب صحرایی در نشست امروز (۲۸ اسفند) شورای فرهنگ عمومی استان، با اشاره به دستورالعمل کشوری تدوین برش استانی سند مهندسی فرهنگی کشور، اظهارکرد: از حدود دو سال پیش این دستور العمل به استان ابلاغ شده، اما متاسفانه تاکنون تدوین نشده است.
وی افزود: طبق این سند باید دستگاه های عضو شورای فرهنگ عمومی، پنج اولویت اصلی فرهنگی استان را احصاء کرده و به این شورا اعلام کنند تا طبق آن بتوانیم برش استانی سند مهندسی فرهنگی کشور را تدوین کنیم، اما هنوز برخی از دستگاه های عضو ستاد این اولویتها را اعلام نکرده اند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: دستگاه هایی که هنوز نظر خود را در این رابطه اعلام نکردهاند، تا ۱۵ فروردین ماه مهلت دارند پنج اولویت اول فرهنگی استان را به این شورا ارائه دهند.
در ادامه این نشست، پوریا جلالی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز نیز با بیان اینکه برش استانی سند مهندسی فرهنگی کشور هنوز تدوین نشده، اظهار کرد: از ۲۲ دستگاه عضو شورای فرهنگ عمومی که از آنها خواسته بودیم پنج اولویت اول فرهنگی استان را به ما اعلام کنند، تنها ۱۱ دستگاه در ۹ حوزه اولویت های فرهنگی استان را اعلام کرده اند.
به گفته این مسئول، ارتقاء امید و نشاط، امیدبخشی به باورها، ضعف فرهنگ کار و تلاش، حفظ و انسجام بنیان خانواده ها، ضعف حضور و مشارکت فعال در امور فرهنگی، ضعف فرهنگ شهروندی، ضعف تربیت نیروی کارآمد، همگرایی و وحدت و توجه به جایگاه نخبگان از جمله اولویتهای فرهنگی است که این دستگاه ها به ما اعلام کرده اند.
وی اضافه کرد: اگر این پنج اولویت را در استان مشخص و تدوین کنیم، آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور خواهیم داد تا از این پس برنامه ها و بودجه های فرهنگی استان بر مبنای این اولویت های فرهنگی اختصاص پیدا کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تاکید کرد: متاسفانه کرمانشاه جزو استانهای آخر کشور است که هنوز برش استانی سند فرهنگی کشور را تدوین نکرده و به مرکز ارائه نداده است.
پس از این صحبت های جلالی، حجت الاسلام و المسلمین غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه نیز به ۹ اولویت فرهنگی که از سوی تعدادی از دستگاه ها ارائه شده بود اشاره کرد و گفت: تعدادی از این اولویتها می توانند در هم ادغام شوند و جمعا پنج اولویت را از دل آنها احصاء کنیم.
وی تاکید کرد: همه فعالیت های فرهنگی استان باید در قالب یک قرارگاه صورت گیرد تا موازی کاری و پراکندگی کار را نداشته باشیم و کارها با انسجام و سرعت بیشتری انجام شود.
دستور کار دیگری که در نشست امروز شورای فرهنگ عمومی استان مورد تصویب قرار گرفت، نامگذاری روز چهارم مهر ماه به عنوان روز مقاومت مردم گیلانغرب بود.
پس از تصویب اعضای شورای فرهنگ عمومی، پیگیری ها برای گنجاندن این روز در تقویم رسمی کشور اجرایی می شود.
موضوع دیگر این نشست، آماده سازی استان برای برگزاری مراسم عزاداری ماه مبارک رمضان و برگزاری راهپیمایی روز قدس در آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان(۱۷ فروردین) بود.
انتهای پیام
نظرات