کمال تبریزی، کارگردان سینما و تلویزیون دبیر جشنواره است که با شعار «اقوام، ریشه ایرانزمین» برگزار میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، مدیران جدید بخشهای مختلف این رویداد سینمایی با نظر کمال تبریزی دبیر جشنواره، محمدحسین رجبی دوانی رئیس شورای سیاستگذاری و مهدی حیدری مدیر جشنواره و قائممقام شورای سیاستگذاری به ترتیب زیر منصوب شدند:
ابوالفضل جلیلی (مشاور عالی و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره)، مسعود نجفی (دبیر اجرایی)، حمید قمری (مدیر هماهنگی و دبیر شورای سیاستگذاری)، فرید حیدری (مدیر امور اداری و مالی و عضو شورای سیاستگذاری)، سمیه علیپور (مدیر روابط عمومی و رسانه)، مهرداد سلیمانی (مدیر دبیرخانه و مدیر فنی)، حمیدرضا بیدقی (مدیر هنری)، وحید رونقی (مدیر ارتباطات و برنامههای جنبی)، سید کاظم میرزاده (مدیر پشتیبانی)، هیلا سادات جاوید (مشاور و کارشناس حقوقی) و پدرام پاک آیین (مشاور رسانهای).
پیشازاین فرهاد قائمیان، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر بهعنوان مشاور عالی و آرش زینال خبری، مدیر تولید، تهیهکننده و مجری طرح سینما و تلویزیون، بهعنوان مشاور هنری جشنواره معرفی شدند.
نگاه کوتاه به پیشینه مدیران جدید جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی:
ابوالفضل جلیلی، کارگردان، فیلمنامهنویس و تدوینگر یکی از معتبرترین فیلمسازان ایرانی در سینمای جهان به شمار میرود. او سازنده فیلمهای «گال»، «رقص خاک»، «دان»، «دلبران» و «حافظ» است که در جشنوارههای بینالمللی حضور پررنگی داشتند و موفق به کسب جوایز شدند. جلیلی در نوامبر ۲۰۰۸ در بخش ویژه سیامین دوره جشنواره سه قاره در فرانسه مورد تجلیل قرار گرفت.
مسعود نجفی دانشآموخته رشته مطالعات فرهنگی و رسانه در مقطع کارشناسی ارشد است. او در دو دهه گذشته علاوه بر فعالیت مستمر رسانهای بهعنوان خبرنگار، سردبیر و مدیرمسئول، به مدت هفت سال مدیریت روابط عمومی جشنواره فیلم فجر را عهدهدار بود و چهار سال نیز بهعنوان مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی فعالیت داشت. تألیف کتابهای سینمایی ازجمله «مرور ۳۰ سال جشنواره فیلم فجر»، ساخت بیش از ۱۰ فیلم مستند، تهیه و کارگردانی چند برنامه تلویزیونی و... از دیگر سوابق اوست.
حمید قمری، کارشناس ارشد مهندسی صنایع و مدیرکل حوزه ریاست، امور استانها و روابط عمومی بنیاد ایرانشناسی است. او سابقه مدیریت در حوزههای طرح و برنامهریزی، خدمات علمی، چاپ و انتشارات و اطلاعرسانی را دارد.
فرید حیدری دانشآموخته مقطع دکترا مدیریت رسانه، نویسنده، مدرس دانشگاه، پژوهشگر رسانه و هوش مصنوعی، مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری فصل هنر (موسسه طراح و برگزارکننده جشنواره) رئیس هیئتمدیره موسسه سینمایی موج تماشا، مدیرمسئول چندین رسانه خبری آنلاین و مکتوب و مدیرمسئول یک موسسه مطبوعاتی است. او بهعنوان تدوینگر، مجری و گزارشگر ساخت و تولید چند فیلم مستند و نماهنگ و فعالیت در واحد تولید صداوسیما را در کارنامه خود دارد.
سمیه علیپور از سال ۱۳۸۱ فعالیت در رسانه را آغاز کرد. او در دو دهه گذشته علاوه بر حضور مستمر در مطبوعات، مدیریت روابط عمومی جشنواره جهانی فیلم فجر، سردبیری چهار دوره کتاب جشنواره جهانی فیلم فجر، سردبیری چهار دوره کتاب بازار جشنواره جهانی، سردبیری دو دوره بولتن جشنواره ملی فیلم فجر، دبیری ستاد خبری جشنواره ملی فیلم فجر، دبیری بولتن جشنواره فیلم کودک و نوجوان را بر عهده داشت.
مهرداد سلیمانی دانشآموخته رشته کامپیوتر و رشته سینماست و کارگردانی، تصویربرداری و تدوین بیش از ۱۰۰ فیلم کوتاه و نیمه بلند داستانی و مستند را در کارنامه دارد. سلیمانی در سالهای اخیر مدرس دانشگاه علمی کاربردی و مدیر فنی و اجرایی بیش از ۳۰ جشنواره ملی و بینالمللی بوده و سابقه داوری در دورههای مختلف جشنوارههای ملی و بینالمللی فیلم کوتاه را دارد. برگزاری بیش از ۵۰ کارگاه آموزشی در زمینه مبانی سینمای دیجیتال در جشنوارههای سینمایی و مراکز آموزش فیلمسازی در تهران و شهرستانها از دیگر فعالیتهای اوست.
حمیدرضا بیدقی، طراح، تصویرگر و نویسنده، حدود ۳۰ سال سابقه فعالیت در این عرصه را دارد و در این مدت بیش از ۲۰۰ کتاب را تصویرسازی کرده است. او همچنین بهعنوان طراح پوستر، عضو هیئت انتخاب و داوری با جشنوارههای مختلف ازجمله فجر و سینماحقیقت همکاری کرده است.
وحید رونقی دانشآموخته رشته سینما در مقطع کارشناسی، گوینده، دوبلور، مجری و تهیهکننده رادیو و تلویزیون است. از فعالیتهای او در این حوزه میتوان به برنامههای «سینما آی فیلم»، «کافه فیلم»، «عید دیدنی»، «نقد سینما»، «مکث»، «تصویر زندگی» و «یه روز تازه» اشاره کرد.
سید کاظم میرزاده دانشآموخته رشته عکاسی، مستندساز، تصویربردار و تدوینگر است. وی مدیر پشتیبانی جشنواره گردشگری و چندین رویداد و همایشهای مختلف است.
هیلا سادات جاوید دانشآموخته رشته سینما، وکیل پایهیک دادگستری و مشاور حقوقی، پژوهشگر انتشارات حقوقی، مؤلف کتابهای حقوقی کاربردی و متخصص در امور قراردادها است.
پدرام پاکآیین دانشآموخته رشته حقوق و مدیر فرهنگی و رسانهای است. او هماکنون مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت و نماینده مدیران مسئول رسانهها در هیئت نظارت بر مطبوعات است. وی سابقه عضویت در شورای سردبیری روزنامههای جام جم و ایران و مدیرکلی نظارت و ارزیابی معاونت پارلمانی رئیسجمهور، مدیرکلی فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی، مدیرکلی ارتباطات و اطلاعرسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیرکلی مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ را در کارنامه خود دارد.
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با همکاری موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایرانشناسی و با شعار «اقوام، ریشه ایرانزمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار میشود.
جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی در سه بخش اصلی، تجربی و جنبی برگزار میشود. بخش اصلی شامل فیلمهای داستانی (کوتاه و بلند)، مستند، انیمیشن و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره میشود؛ بخش تجربی آثاری با موضوع و اهداف جشنواره را در برمیگیرد که برای روایت داستان از روشهای غیرمعمول و جدید استفاده کردهاند؛ و بخش جنبی به آثاری اختصاص دارد که نتوانستهاند به بخشهای رقابتی جشنواره راه پیدا کنند.
اسامی فیلمهای سینمایی، فیلمنامهها و دیگر آثار راهیافته به جشنواره بهزودی اعلام میشود.
*****
آخرین مصوبات شورای پروانه ساخت آثار غیرسینمایی
شورای صدور پروانه ساخت آثار غیر سینمایی با ساخت۱۳ عنوان فیلم کوتاه داستانی و ۴ عنوان فیلم بلند داستانی غیرسینمایی موافقت کرد.
به گزارش ادارهکل روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، در جلسات اخیر شورای پروانه ساخت آثار غیرسینمایی، با ساخت فیلمهای کوتاه داستانی: «قصه پریها» به تهیهکنندگی و نویسندگی پریناز کنگاوری و کارگردانی سید فرزانه امیری ، «آرزوت را نقاشی کن» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی مهدی بهمنپور، «الکترون» به تهیهکنندگی سالار نسبی طهرانی، نویسندگی و کارگردانی مهران رنجبر،
«از دو که حرف میزنیم از چه حرف میزنیم» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی حسین آشفته،
«ترسوها» به تهیهکنندگی محمد متین کهن ترابی ، نویسندگی و کارگردانی سحر محمودی، «سکوت بین دو فکر» به تهیهکنندگی علی قریانزاده دهاقانی، نویسندگی و کارگردانی زامیاد سعدوندیان، «پیک» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی حسن پیلهچیان، «شب اجرا» به تهیهکنندگی قاسم بهشتی، نویسندگی و کارگردانی عطیه بهشتی، «فال حافظ» به تهیهکنندگی پروانه زبان فهم، نویسندگی و کارگردانی امیرعلی محبوب جهانیان، «مشعل سرخ» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی سیامک چاردولی، «تاجی» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی مهدی برجیان، «قضاوت پوشالی » به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی سید وحید جبارزاده تولون، «منتظران عاشق» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی احمد اسماعیلی صالحاتی موافقت شد.
گفتنی است فیلمهای بلند داستانی«چرخش» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی ژیلا محمد شاهی،
«کافه فرار 2» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی نبی قلیزاده، «سقوط آخر» به تهیهکنندگی و نویسندگی محمد عنبری و کارگردانی علی عنبری، « ثار» به تهیهکنندگی اسعد بدویپور، نویسندگی علی رستمیزاده و کارگردانی ماجد رستمیزاده موفق به کسب پروانه ساخت غیرسینمایی شدند.
انتهای پیام
نظرات