علی اکبری، در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه روانشناسی خانواده به خانواده و روابط بین اعضای خانوادهها میپردازد گفت: روانشناسی خانواه مباحثی همچون ازدواج، طلاق، فرزند آوری را مورد توجه قرار می دهد.
وی در خصوص وظایف روانشناسی خانواده بیان کرد: یکی از وظایف روانشنای خانواده حل مشکلات بین روابط زناشویی، جلوگیری از طلاق، مشاوره برای ازدواج مناسب و.. را دارد و زوجینی که باید یکدیگر مشکل دارند بهتراست به روانشناسان خانواده مراجعه کنند و به حل مشکل خود بپردازند.
اکبری با بیان اینکه خانواده درمانی مداخلهای است که به حل مشکلات خانوادهها میپرداز و سعی میکند اختلافاتی که بین اعضای خانوادهها وجود دارد را برطرف کند، افزود: حل مشکل روابط بین اعضای خانواده، جلوگیری از طلاق و بهتر شدن و پایداری خانوادهها از مزایایی است که روانشناسی خانواده برعهده دارد.
یک روانشناس و مشاوره خانواده با بیان اینکه روان شناسی خانواده برای درمان مشکلات عاطفی بین اعضای خانواده کاربرد فراوان دارد، اظهار کرد: خانوادههایی که دچار مشکلات عاطفی هستند و در سطح روابط خانوادگی خود روابط سرد و خشونت آمیزی دارند بهتر است برای درمان و حل مشکلات خود به روانشناسی خانواده مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات