در این نشست که با حضور کنعانی رایزن علمی جمهوری اسلامی در اتحادیه اروپا برگزار شد، مکانیسمهای فعالسازی همکاریهای علمی با کشورهای عضو اتحادیه اروپا و استفاده از ظرفیتهای دیپلماسی علمی بررسی شد.
رایزن علمی جمهوری اسلامی در اتحادیه اروپا در این نشست با بیان شرایط و لازمههای همکاریهای علمی بینالمللی گفت: دانشگاهها با برگزاری مدارس تابستانه شاخص و اقامتهای کوتاهمدت علمی میتوانند زمینه لازم را برای گسترش همکاری با دانشگاههای مطرح بینالمللی فراهم کنند.
ناصر کنعانی با تأکید بر لزوم ایجاد زیرساختهای گردشگری برای حضور اساتید و دانشجویان برجسته بینالمللی در شهرهای متقاضی گسترش همکاریهای بینالمللی افزود: انجام دورههای کوتاهمدت زمینهساز انجام پروژههای ارتباط با صنایع بینالمللی میشود.
وی امکان بهرهمندی دانشجویان و اساتید بینالمللی از ویزیت آزمایشگاهی را یکی دیگر از راهکارهای تعمیق روابط بینالمللی علمی دانست.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز با اشاره به توانمندیهای دانشگاه صنعتی سهند از برنامهریزی این دانشگاه برای افزایش تعداد دانشجویان بینالمللی به بیش از ۴۰۰ دانشجو در نیم سال بعدی تحصیلی خبر داد.
اسماعیل فاتحی فر افزود: دانشگاه صنعتی سهند بهعنوان بزرگترین دانشگاه صنعتی شمال غرب کشور دارای مراکز تحقیقاتی و پژوهشی مختلفی است و کلان پروژههای مختلف ملی توسط دانشگاهیان در حال انجام است که میتوانند پروژههای بینالمللی علمی را انجام دهند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، تدوین برنامههای مختلف برای شکلگیری همکاریهای علمی تخصصی با دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی اتحادیه اروپا از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود.
انتهای پیام
نظرات