به گزارش ایسنا، دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران به ریاست ابراهیم رئیسی با کسب آرای حدود ۶۱ درصدی، در حالی دو سال قبل آغاز به کار کرد که ابراهیم رئیسی از همان ابتدا شعار «دولت مردمی، ایران قوی» را برای دولت خود انتخاب کرده بود و با همین شعار نیز توانست بیشترین آرا را به خود جذب کند.
در واقع تاکید ابراهیم رئیسی از همان ابتدا بر روی دو مساله ایجاد تحول و انجام امور با پشتوانه مردم و برای مردم بود، کما اینکه رئیس دولت سیزدهم در مراسم تحلیف خود در مجلس شورای اسلامی «دولت مردمی» را دولت «وفاق ملی» تعریف کرد و از اقشار مختلف مردم خواست که «دولت مردمی» را دولت خود بدانند تا همه برای تحقق آرمان «ایران قوی» به پاخیزیم.
او همچنین در مراسم تحلیف خود قول داد که «وعدههای دولت مردمی وعدههای صادق است» و مردم نیز این را درک کردهاند که برای سومین بار و این بار با رای ۸۳ درصدی رئیس جمهوری را راهی مجلس خبرگان رهبری کردهاند تا مضاف بر دو دوره گذشته، رئیسی برای هشت سال دیگر در مجلس خبرگان رهبری، نماینده مردم خراسان جنوبی باقی بماند.
ابراهیم رئیسی از سال ۸۵ تاکنون یعنی برای دو دوره نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری بود و در انتخابات ۱۱ اسفند امسال نیز با رای ۸۳ درصدی مردم این استان برای بار سوم و یک دوره هشت ساله دیگر به مجلس خبرگان ششم راه یافته است. در واقع باید گفت تک کرسی استان خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری در ۱۷ سال اخیر و برای هشت سال دیگر و با «رای مردمی» در اختیار ابراهیم رئیسی است.
*جلب اعتماد مردم برای مجموعا ۲۵ سال
این مهر تایید مردمی به ابراهیم رئیسی برای سه دوره مجلس خبرگان، مجموعا ۲۵ سال را شامل میشود؛ از سال ۸۵ تاکنون و از حالا تا هشت سال دیگر یعنی جلب اعتماد مردم برای مجموعا ۲۵ سال.
*«مردم»؛ رمز موفقیت دولتها
رای ۸۳ درصدی ابراهیم رئیسی در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری از سوی مردم خراسان جنوبی و راهیابی وی برای سومین دوره به مجلس خبرگان رهبری آن هم زمانی که بالغ بر دو سال از استقرار دولت سیزدهم به ریاست ابراهیم رئیسی گذشته است را میتوان مهر تایید دوبارهای برای مقبولیت دولت مردمی سیزدهم از سوی مردم تلقی کرد؛ تایید دوبارهای برای «دولت مردمی» که اینبار هم با «رای مردمی» به دست آمد.
*خادمی برای همه مردم ایران
دو سال قبل ابراهیم رئیسی در نخستین نشست خبری پس از استقرار دولت سیزدهم، خود را خادم «همه مردم ایران» معرفی کرد و گفت: «به عنوان رئیس جمهور خود را خادم جمهور می دانم، چه کسانی که به من رای دادند، چه کسانی که به کاندیداهای محترم دیگر رای دادند، چه کسانی که به دلیل کرونا یا دلایل دیگر پای صندوق حاضر نشدند. من خودم را خادم همه ملت می دانم و خود را موظف به پاسداری و صیانت از حقوق مردم میدانم.»
به زبانی دیگر باید گفت «مردم» رمز موفقیت دولتها هستند و یک دولت بدون پشتوانه مردمی نمیتواند مستقر شده و پس از استقرار راه به جایی ببرد و در این بین دولتی موفق است که برای خدمت به مردم آمده باشد.
به گزارش ایسنا، ابراهیم رئیسی در نشست خبری آغاز سومین سال دولت سیزدهم با بیان اینکه بسیاری تلاش میکنند عرصه را به نحوی اطلاعرسانی و جلوه دهند که ناامیدی و «شما نمیتوانید» و «مگر میشود» به جامعه القا شود، تاکید کرد که با این حال کارهای بزرگی انجام شده است.
دولت سیزدهم حدود دو سال قبل درحالی آغاز به کار کرد که کشور همچنان با پاندمی کووید ۱۹ دست و پنجه نرم میکرد و از طرفی کسری بودجه، تورم و کاهش کالاهای اساسی و مسائلی از این دست باعث شده بود صاحب نظران نسبت به مدیریت شرایط توسط دولت تردید داشته باشند. با این حال دولت سیزدهم از همان ابتدا با طرح کلیدواژه «بازگشت به مردم» معتقد بود با تغییر گفتمانی که در دولت جدید رخ داده بود و نیز با رجوع به داخل و «بازگشت به مردم» میتوان بسیاری از مسائل را در کشور حل کرد. در این میان رشد وضعیت اقتصادی، اجتماعی و... اعم از تبدیل وضعیت تورم از قریب به ۶۰ درصد به ۴۶ درصد (در شهریور ماه سال جاری)، رشد اقتصادی ۴ درصدی در سال ۱۴۰۰، کاهش تورم تولید از ۱۰۳ به ۳۰ درصد، بیمه سلامت ۶ میلیون نفر در کشور به صورت رایگان و حل شدن مشکل تنش آبی ۳۵۰۰ روستا از جمله اقداماتی است که نشان میدهد قول رئیس جمهوری مبنی بر اینکه «وعدههای دولت مردمی وعدههای صادق است» در حال تحقق است.
انتهای پیام
نظرات