حسینعلی شرکایی، رئیس حوزه انتخابیه اسدآباد اعلام کرد: جمع آرای مأخوذه صحیح در این حوزه انتخابیه ۳۹ هزار و ۸۵۲ رأی بود که اکبر رنجبرزاده با ۱۶ هزار و ۷۹ رأی به عنوان منتخب مردم اسدآباد به مجلس راه یافت.
وی افزود: کیومرث سرمدیواله با ۸۵۵۰ رأی، محمدجعفر چراغی با ۳۷۶۱ رأی، بهرام عیناللهی با ۱۹۷۱ رأی، رامتین طهوری با ۱۲۶۰ رأی، رضوان محمودیه با ۱۰۳۴ رأی، محمد خادممهوار با ۸۸۶ رأی، سجاد فلاح با ۸۶۹ رأی، علیرضا فعلهگری با ۸۵۰ رأی و محمد عسگری با ۷۱۴ رأی در جایگاه دوم تا دهم قرار دارند.
شرکائی ادامه داد: علی شفیعی با ۴۶۴ رأی، سعدالله سرخوش با ۳۳۸ رأی، رسول رشیدی با ۲۴۹ رأی، سیدمهدی باقری با ۱۴۶ رأی، احمدعلی صفری با ۱۱۸ رأی، احمدعلی رمضانی با ۹۷ رأی، حمزه خانجانیافشار با ۷۰ رأی، فاطمه حیدریمهرگر با ۷۰ رأی، محمدرضا مدینی با ۵۸ رأی، مصطفی وفائی با ۴۲ رأی، مسلم ایرانپور با ۲۷ رأی و رضا کلوندی با ۲۵ رأی جایگاههای بعدی را به خود اختصاص دادند.
رئیس حوزه انتخابیه اسدآباد ادامه داد: اینک در اجرای ماده ۸۶ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی از تاریخ انتشار این آگهی به مدت دو روز هیأت اجرایی مرکز حوزه انتخابیه در محل فرمانداری شهرستان اسدآباد برای قبول شکایات آماده است.
وی خاطرنشان کرد: در ضمن به استناد تبصرههای ۱، ۲ و ۳ ماده مذکور کسانی که از نحوه برگزاری انتخابات شکایت داشته باشند، میتوانند ظرف هفت روز از تاریخ اخذرأی شکایت مستند خود را به دبیرخانه شورای نگهبان نیز تـسلیم دارند و شکایـاتی قابل رسیدگی خواهند بود که مشـخصات شاکـی یا شاکـیان شـامل نام، نام خانوادگی، نام پدر، شغل، نشانی کامل، شماره تلفن (در صورت داشتن تلفن) و اصل امضای شاکی را داشته باشد. همچنین در صورتی که شاکی بدون دلیل و مدرک کسی را متهم کند و عمل شاکی عنوان افترا داشته باشد قابل تعقیب و پیگیری است.
انتهای پیام
نظرات