سید رسول حسینی یکشنبه ۲۱ بهمن در آیین گرامیداشت یاد و خاطره رهبر فقید مبارزات انقلاب اسلامی مردم ملایر مرحوم «آیت الله سید محمد میرشاهولد» و گرامیداشت ۱۲ شهید دوران انقلاب این شهرستان و همچنین «روز ملی ملایر» که با حضور اقشار مختلف مردم در مرقد مطهر امامزاده عبدالله این شهر برگزار شد، افزود: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران کاملترین و مردمیترین انقلاب در طول تاریخ به شمار میرود.
وی به حذف طبقات اشرافیگری، به شهادترسیدن دهها هزار نفر از مردم ایران از سال ۱۳۳۲ تاکنون، به آتش کشیدهشدن سینما رکس آبادان و سوختن بسیاری از شهروندان در آن مکان، به رگبار و مسلسل بستن مردم بیپناه در میدان ژاله سابق، به خاک و خون و کشیدن نمازگزاران در کرمان و سرکوب کردن بسیاری از مبارزات خودجوش مردمی علیه رژیم پهلوی در شهرهای مختلف و به تحمل شکنجههای سخت مردم در زندانهای ساواک اشاره کرد.
سرپرست فرمانداری ملایر افزود: بر اساس نظر محققان و پژوهشگران انقلاب اسلامی ایران ماحصل خون شهدای گرانقدر و تلاش رهبران فرزانهای است که در استانهای مختلف با تاسی از مکتب حسین(ع) علیه ظلم و جور زمانه قیام کردند و این مکتب به دست ایثارگران، جانبازان، شهدا و مردم آگاه و بصیر ما امروز در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب به دست ما رسیده است.
حسینی با تاکید بر اینکه امروز انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با محوریت «مکتب علوی و حسینی» در سرتاسر جهان صادر شده است و امروز ما سردارانی چون سردار قاسم سلیمانی داریم که در جهان نمونه هستند، اظهار کرد: دشمنان نظام و انقلاب نتوانستهاند بعد از ۴۶ سال از عمر این نهال به آن آسیبی برسانند و این ماحصل خون شهدا و رهبری مدبرانه مقام و معظم رهبری است.
وی یادآور شد: انقلاب به معنی دگرگونی و تغییر در بنیاد و ارکان هر مملکت و تغییر و تحول در افکار و اندیشه آحاد آن ملت است، و امروز به جرات میتوانیم بگوییم انقلاب شکوهمند اسلامی ایران یکی از برجستهترین و تاثیرگذارترین انقلابها در طول تاریخ بشر به شمار میرود.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به افزایش مواد افیونی در بین نوجوانان و جوانان و قشر زنان جامعه هشدار داد و گفت: متاسفانه در حال حاضر ۵۷۰ نوع ماده مخدر در کشور شناسایی شده است.
حسینی به راهاندازی جنگ روانی و تلاش برای مأیوس کردن مردم و مسئولین از سوی دشمنان، تلاش برای کمرنگ کردن فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یکی از اهداف اصلی دشمنان و زمینهسازی برای گسست نسلها در ایران اشاره کرد.
سرپرست فرمانداری ملایر خطاب به مسئولین تاکید کرد: مدیران اجرایی نباید خودشان را پشت شهدا قایم کنند، در این برهه حساس باید وحدت عملی و عینی واقعا رعایت شود و از شعارزدگی اجتناب کنیم.
وی خطاب به حضار تاکید کرد: روحیه انقلابیگری را به روحیه محافظهکاری تبدیل نکنیم، باید حرمت خون شهیدان و مقام معظم رهبری حفظ شود و تنها راه نجات کشور در این برهه حساس حفظ وحدت و وفاق بین مردم و مسئولین است.
حسینی همچنین با اشاره به قرار گرفتن در روز ملی ملایر و سالگرد ارتحال آیت الله میرشاهولد تصریح کرد: انتظار داریم که در شورای فرهنگ عمومی در راستای نحوه برگزاری و پاسداشت روز ملی ملایر تجدید نظر جدی صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: همه تاثیرگذاران و افراد و اشخاص حقیقی و حقوقی تلاش کنند برای اجرای مطلوبتر این روز نحوه گرامیداشت مقام شامخ آیتالله میرشاهولد، و معرفی پتانسیلها و توانمندیهای بالقوه و بالفعل ملایر، برنامهریزی منسجم داشته باشند.
پیروزی انقلاب اسلامی ایران یکی از مظاهر رحمت الهی بود
در ادامه فرزند مرحوم آیتالله سیدمحمد میرشاهولد با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) یکی از مظاهر رحمت الهی بر این مملکت و ملت بود، افزود: این جهان در نگاه عرفا و اهل فن، مظهری از رحمانیت ذات اقدس الهی به شمار میرود.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد حسین میرشاهولد در رابطه با جایگاه پدر مرحوم خود در بین مردم بیان کرد: مرحوم آیت الله میرشاهولد در طول عمر پر خیر و برکت خود در این شهرستان، یکی از مظاهر و رحمت خداوند به شمار میرفتند و همواره ملجا و پناهگاهی مطمئن، پاسدار خون شهدا و پدری مهربان و دلسوز و فداکار برای مردم بودند.
وی با اشاره به اقدامات موثر مرحوم آیتالله میرشاولد در طول دوران انقلاب در طول دوران قبل از انقلاب اسلامی و بعد از آن، تصریح کرد: امروز بعد از گذشت ۱۹ سال از ارتحال آن عالم ملکوتی با برگزاری چنین محفل باشکوهی با حضور اقشار مختلف مردم مواجه میشویم که نشان دهنده و انعکاسی از صداقت و خلوص آیتالله میرشاولد به شمار میرود.
آیتالله محمد میرشاهولد، نخستین پرچمدار انقلاب اسلامی در ملایر بود
بهگزارش ایسنا، امروز نام عالم فقید آیتالله سید محمد میرشاهولد، به عنوان یکی از ماندگارترین شخصیتهای کشور در تاریخ انقلاب اسلامی میدرخشد، با تبعیت از امام راحل، مبارزات انقلابی خود در ملایر را آغاز کرد و با ایجاد فضای روشنگری علیه ظلم رژیم شاه، مردم را با انقلاب همراه ساخت. این عالم ربانی از چهرههای برجسته استان همدان و از افراد اثرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی بوده است که در مسیر به ثمررسیدن نهضت انقلاب اسلامی روحانیت جانانه تلاش کردند.
مرحوم آیتالله حاج سید محمدمیرشاهولد فرزند مرحوم سلاله السادات «آقا سید اسدالله» متولد ۱۵ مهر ۱۳۰۹شمسی در ملایر بود، وی در حوزههای علمیه قم و تهران و مدتی در نجف اشرف تحصیل کرد و دارای گواهی اجتهاد و مورد توجه و وثوق علما و مراجع عصرخود و فردی مردمدار بود.
وی در مسیر سنگربانی از شریعت مقدس اسلام و قرآن و دفاع از مهد تشییع و ولایت خدمات ماندگاری در سطح شهر ملایر و حومه داشت؛ ساخت مسجد، مدرسه، کتابخانه، صندوق قرضالحسنه و کمک به ایتام و مستحقین و از جمله تشکیل و راهاندازی هیئت دعای ندبه مهدیه ملایر در دهه ۴۰ شمسی با همکاری بعضی از دوستان و منتظران ظهور، بخشی از اقدامات این عالم فقید به شمار میرود.
مرحوم «آیتالله سیدمحمد میرشاهولد» عالمی عامل، عارف و متقی، خطیب و نویسندهای توانا و خوش سخن، دارای کتب مختلفی در زمینههای تفسیری، تاریخی و اعتقادی و دلسوخته اهل بیت و بیقرار صاحب الزمان بودند. ایشان در نهضت اسلامی ایران پرچمدار انقلاب ملایر و بعد از پیروزی از طرف امام خمینی(ره) به امامت جمعه منصوب شدند.
این عالم وارسته در ۲۱ بهمن ۱۳۸۴ وفات یافت و پیکر وی در حرم مطهر امامزاده عبدالله ملایر به خاک سپرده شد. به پاس عمری خدمات و مجاهدات خالصانه آن فقیه پارسا، در سال ۱۳۹۳، از طرف مجمع عالی بسیج روز ۲۱ بهمن روز بزرگداشت آن فقید سعید به عنوان « روز ملی ملایر» نامگذاری شد.
به پاس مجاهدتها، خدمات ارزنده و ماندگار و انقلابی و در راستای پاسداشت و تکریم این عالم وارسته و گرامیداشت خون ۱۲ شهید دوران انقلاب، در ۲۴ تیر ماه سال ۹۳ بر اساس تصمیمگیری مجمع عالی بسیج در جلسهای که با حضور مسئولان استان برگزار شد روز ۲۱ بهمن به نام روز ملی ملایر ثبت شد.
روز ۲۱ بهمن در ملایر یادآور خاطراتی ماندگار در تاریخ انقلاب و تداعیکنده آخرین ساعات حیات رژیم طاغوت است. از ۱۱۰۰ شهید شهرستان ۱۲ شهید متعلق به دوران انقلاب است و از این تعداد ۷ شهید والامقام در روز ۲۱ بهمن جان پاک خویش را در مسیر تحقق آرمانهای اسلام و انقلاب اهدا کردند.
نگاهی به زندگی پربار آیتالله میرشاهولد
فقیه مجاهد و عالم مبارز مرحوم آیتالله حاج سیدمحمد میرشاهولد، فرزند سیداسدالله، سال ۱۳۰۹ شمسی، در ملایر متولد و بعد از اتمام دروس کلاسیک که با موفقیت در بین دانشآموزان شهرهای ملایر، نهاوند و تویسرکان، در امتحان نهایی حائز رتبه اول و سپس وارد حوزه علمیه ملایر شد.
ایشان برای ادامه تحصیل، به حوزه علمیه قم و تهران هجرت کرد و از محضر حضرات آیات عظام بروجردی، خوانساری، حجت، محقق داماد، امام خمینی(ره)، گلپایگانی، مرعشینجفی، علامه طباطبایی و دیگر بزرگان بهرهها برد و به درجه اجتهاد نائل شد.
در سال ۱۳۳۷ با درخواست مردم و بر حسب وظیفه در زادگاه خود رحل اقامت افکند و در خدمت به اسلام و مسلمین کمر همت بست. از سال ۱۳۴۲ به نهضت امام خمینی(ره) پیوست و در سالهای اوج نهضت، پرچمدار انقلاب در منطقه ملایر نام گرفت و بعد از پیروزی انقلاب، به امامت جمعه این شهر منصوب شد.
از آن عالم فرزانه علاوه بر خدمات عامالمنفعه از قبیل ساخت مسجد، کتابخانه و صندوق قرضالحسنه، کتابهای ستاره درخشان، شیعه و رجعت، تفسیر سوره حمد، چند مجلد تفسیر قرآن کریم و چند مجلد مجموعه معارف در موضوعات مختلف به یادگار مانده است.
مرحوم آیتالله میرشاهولد در سالهای اول زعامت مقام معظم رهبری آیتاللهالعظمی خامنهای، به وکالت و نمایندگی ایشان مفتخر شد و تا آخر عمر با برکت خویش، حامی ولایت و نظام جمهوری اسلامی بود. در دوران دفاع مقدس نیز با حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل پشتیبان رزمندگان اسلام بود تا آنجا که آیتاللهالعظمی فاضللنکرانی ایشان را از مفاخر روحانیت شیعه بهشمار آوردند و آیتاللهالعظمی مکارمشیرازی در پاسخ به استفتائی از ملایر ضمن ارجاع آن به آیتالله میرشاهولد، ایشان را برای ملایر کافی دانسته بودند.
مرحوم آیتالله میرشاهولد، سرانجام پس از عمری مجاهدت و تبلیغ معارف اهلبیت(ع)، ۱۵ محرم ۱۴۲۷، مصادف با ۲۵ بهمن ۱۳۸۴ در سن ۷۵ سالگی، در اثر بیماری قلبی چشم از جهان فروبست و پیکر مطهر وی در جوار قبه منور امامزاده عبدالله (ع) ملایر به خاک سپرده شد.
انتهای پیام
نظرات