در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات نمایندگی مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری گفتوگویی با «مازیار قدیری» دبیر جبهه اصلاحات مازندران داشتیم که در ذیل میخوانید.
ایسنا: نقش احزاب سیاسی در انتخابات را مطرح کنید؟
-در حال حاضر ۲۱ حزب از جبهه اصلاح طلب در مازندران فعال است، امروزه احزاب فصلی شده و تنها در زمان انتخابات فعال میشوند. در حالیکه احزاب مشاور مردم در زمان انتخابات هستند؛ قبل از انتخابات باید چگونگی و اهمیت این رویداد سیاسی در بین مردم تبلیغ شود.
ایسنا: فعالیت جبهه اصلاحات در انتخابات ۱۱ اسفند امسال را بفرمایید؟
- تعداد احزابی که در ذیل جبهه اصلاحات قرار دارد در مقایسه با جبهه اصولگرایان کمتر است اما مشارکت در انتخابات مورد تاکید ماست و همه را در این صحنه سیاسی دعوت میکنیم؛ زیرا کمتر از ۶۰ اصلاح طلب و اعتدالی تایید صلاحیت شدند و لازم است برای موفقیت این جبهه مشارکت بالا را در انتخابات رقم بزنیم.
ایسنا: برای اینکه رای اولیها در انتخابات امسال مشارکت بیشتری داشته باشند چه پیشنهادی دارید؟
-اگر مصوبات مجلس به سود اقشارمختلف مردم باشد هم رضایت مردم جلب میشود و همه افراد خانواده در انتخابات شرکت میکنند.
ایسنا: نقش و اهمیت فضای مجازی را در انتخابات آتی بیان کنید؟
- فضای مجازی نقش بسزایی در اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم دارد در حال حاضر فضایی ایجاد شد تا مردم بدون واسطه اخبار را دریافت کنند، خبر اشتباه یا درست؛ در هر صورت خبر برای مخاطبان مخابره میشود. در این صورت لازم است این اخبار از سوی مسئولان کشور ما به صورت شفاف مطرح شود.
ایسنا: عملکرد مجلس یازدهم را در مقایسه با ادوار گذشته چطور ارزیابی میکنید؟
-رفتار نمایندگان مجلس و دولتها معیشت مردم را تعیین میکند.
ایسنا: برای اینکه حضور حداکثری مردم را در انتخابات ۱۱ اسفند داشته باشیم چه پیشنهادی میدهید؟
-حکمرانان جامعه باید یک تلنگری به خود بزنند تا انتخابات سال جاری پرشور باشد اما توصیه ما بر این است انتخابات یک اقدام ملی است و باید سهمی در این اقدام ملی داشته باشیم.
داشتن مشارکت پرشور جزء آرزوهای ما است، شرط مشارکت خوب، جامعه آرام و امیدوار به آینده است و امروزه دغدغه نوجوانان و جوانان ما متفاوت از تفکر حکمرانان است.
ایسنا: توصیه شما به نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی چیست؟
- اولین کاری که باید منتخبان انتخابات آتی انجام دهند مسئله معیشت مردم است، باید سبد معیشت مردم تامین شود و تولیدات داخل رونق یابد. مجلس باید دولت را به سوی روابط بینالملل سوق دهد.
ایسنا: عملکرد در مشارکت با احزاب چطور میبینید؟
- قاعدتا وقتی احزاب نادیده گرفته شوند و افراد و مسئولان، وابسته به جریان و حزب خاصی نباشند در قبال وعدهها و کنشهای خود به افکارعمومی پاسخگو نیستند.
ایسنا: توصیه شما به مردم برای انتخاب افراد اصلح به عنوان نماینده مجلس چیست؟
- ضروری است در انتخاب نامزدها برای حمایتهای حزبی و سیاسی، ذائقه سیاسی رایدهندگان و عموم مردم مورد توجه قرارگیرد و بهجای گذشتهنگری براساس محبوبیت و سرمایه اجتماعی افراد و با نگاه به آینده و رویکردی جامعه شناسانه دست به انتخاب بزنیم.
انتهای پیام
نظرات