به گزارش ایسنا، روزنامه سیاست روز در سرمقاله خود به قلم قاسم غفوری نوشت: در کنار این مباحث و نیز اصرار نمایندگان کشورهای اروپایی و آمریکا مبنی بر افزایش تمرکز بر جنگ اوکراین نشست امسال همچون سال گذشته در حالی برگزار شد که جمهوری اسلامی ایران به عنوان اولین کشور مبارزه کننده با تروریسم در این نشست نبوده است.
با عنایت به اینکه ایران خود بزرگترین قربانی تروریسم است و از سوی دیگر بیشترین نقش را در سالهای اخیر در مبارزه با تروریسم داشته است، توجه نکردن به تجربیات و دیدگاه های ایران در مبارزه با تروریسم بیانگر بیانگیزگی غرب برای تحقق امنیت در جهان است. البته از آمریکایی که خود ایجاد کننده داعش است و یا اروپایی که رسما میزبان گروههای تروریستی همچون منافقین، کومله، جیش الظلم و.... است چنین رویکردی دور از انتظار نمیباشد. این رویکرد غیر اصولی و مغرضانه زمانی آشکارتر می شود که از یک سو اروپا و آمریکا همچنان بر سیاست نخ نما شده تحریم علیه ایران اصرار کرده است چنانکه وزرای خارجه گروه هفت شامل آمریکا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلیس و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ بار دیگر از ایران خواسته که کمک به ارتش روسیه و جنگ تجاوزکارانه آن علیه اوکراین را متوقف کند.آنها همچنین از تمام کشورها خواستهاند تامین اجزا و قطعات مربوط به برنامه پهپادی ایران که ادعا شده در راستای حمایت از اقدامات جنگی روسیه است را متوقف کنند. در حالی که بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ از مهر ۲۰۲۰ ایران مجاز به هرگونه خرید و فروش تسلیحات است و بر اساس همین قطعنامه از مهر ۲۰۲۳ مجاز به هرگونه فعالیت و خرید و فروش پهپاد و موشک است گروه هفت با تکرار ادعا درباره نقش منطقهای ایران، مدعی شد ادامه ارسال سلاح از ایران برای ارتش یمن نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است و باعث تشدید تنشها در منطقه میشود.
آنها در حالی از تشدید بدون وقفه در برنامه هستهای ایران که به ادعای آنها هیچگونه توجیه غیرنظامی ندارد و به صورت خطرناکی آنرا به فعالیتهای مرتبط با سلاح نزدیک میکند، عمیقا ابراز نگرانی کردند که ایران همواره پای میز مذاکره بوده و این طرف غربی بوده که به تعهداتش عمل نکرده است.
در همین حال در چارچوب جوسازیهای ضد ایرانی اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، مدعی شد که ایران از طریق جنگ غزه سعی دارد از فرصت استفاده کرده تا نفوذ خود را در منطقه افزایش دهد. همچنین وزارت خارجه انگلیس در بیانیهای مدعی شد که کامرون وزیر خارجه انگلبس به همتای چینی خود گفته است که چین باید از نفوذ خود درباره ایران برای تحت فشار گذاشتن یمنیها بهخاطر اقدامات آنها در دریای سرخ استفاده کند. در همین میان در ادامه روند تکراری و نخ نما شده تنفس مصنوعی دادن به اغتشاش و آشوب افرادی معلوم الحال از همان اعضای همبستگی جورج تاون که ۴۸ ساعت بیشتر دوام نیاورده بود، به حاشیه این نشست دعوت و در میزگردی به میزبانی هیلاری کلینتون که عضو ارشد حزب حاکم دموکرات بوده و نمیتواند خود را مستقل بنامد، به تکرار ایران هراسی پرداختند.
مجموع این جوسازیهای ضد ایرانی در شرایطی است که در کنار اصل دشمنی غرب با ایران،ناامیدسازی ایرانیان در آستانه انتخابات با ادعای انزوای جهانی ایران، تقلا برای اهمیت زدایی از رویکرد جهانی به حمایت از فلسطین را میتوان مشاهده کرد چنانکه همزمان با نشست مونیخ در حالی ۱۰۰ شهر جهان از جمله در آلمان شاهد برگزاری تظاهرات گسترده حمایت از فلسطین و توقف جنگ و جنایت رژیم صهیونیستی بود. این تقلا زمانی آشکارتر میشود که در رویکردی کاملا حمایتی از رژیم صهیونیستی، مقامات این رژیم به مونیخ دعوت و اجازه سخنرانی یافتند و از سوی دیگر مقامات غربی به جای محکوم سازی جنایات رژیم صهیونیستی و درخواست برای آتشبس پایدار و امداد رسانی و حمایت از حکم دادگاه لاهه درباره غزه، به حاشیههایی همچون راهکار دو دولتی و سازش عربی پرداختند. نشست مونیخ سندی دیگر بر غیر قابل اعتماد بودن غرب افزود و نشان داد که تعامل در مرام غرب معنایی ندارد و تنها راه پایان یافتن رویکرد تقابلی آن، قویشدن کشور است.
انتهای پیام
نظرات