حمید حبیبینیا گفت: در بازدیدهای مکرر در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ و تأیید فضا و استانداردهای لازم، با تأیید نماینده سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت، شهرستان بوشهر در بخش دولتی دارای آزمایشگاه مرجع بهداشت شد.
وی افزود: در همین راستا در دهه مبارک فجر سال ۱۴۰۲ یک دستگاه اتوآنالیزر میندری BS430 با ظرفیت انجام ۴۲۰ تست بیوشیمی در ساعت، دستگاه سل کانتر میندری BS6200 با ظرفیت انجام ۱۱۰ تست در ساعت و یک دستگاه الایزا پرسسور به ارزش ریالی جمعاً ۵۰ میلیارد ریال با تمام لوازم جانبی از جمله یک دستگاه آب مقطر گیری و محلولهای اورجینال مصرفی از محل برنامه (ICERP) سازمان جهانی بهداشت (WHO) به آزمایشگاه مرجع بهداشت اهدا شد.
کارشناس مسئول آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از نصب و راهاندازی این دستگاهها خبر داد و گفت: این امر باعث ارتقاء و افزایش عملکرد آزمایشگاههای مرکز بهداشت شهرستان بوشهر میشود.
رقیه موسوی گفت: با وجود این دستگاهها ظرفیت پذیرش مراجعهکنندگان و انجام تستهای بیوشیمی و هماتولوژی در آزمایشگاه مرجع بهداشت روزانه به ۱۵۰ نفر میتواند افزایش یابد و از خرید خدمت برخی آزمایشهای تخصصی پزشک خانواده از بخش خصوصی توسط مرکز بهداشت جلوگیری میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: کارشناس مسئول آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تأکید داشت: این دستگاهها از بروزترین دستگاههای آزمایشگاهی هستند و آماده ارائه خدمت آزمایشگاهی به کلیه شهروندان با قیمتهای دولتی هستیم و با توجه به اینکه آزمایشگاه مرجع بهداشت در منطقه رایانی در بخش جنوبی شهر بوشهر واقع شده که هیچ آزمایشگاهی در آن منطقه وجود ندارد دسترسی راحتتر مردم آن بخش به این خدمات کمک شایانی مینماید.
انتهای پیام
نظرات