• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402113021605
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

افتتاح جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور در اصفهان

افتتاح جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور در اصفهان

ایسنا/اصفهان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور اصفهان گفت: ما فضایی را فراهم می‌کنیم تا دانشجویان کارهای اقتصادی را آغاز کنند و اجازه می‌دهیم با برند دانشگاه، فعالیت‌های اقتصادی را تجربه کنند تا در صورت شکست ضرر اندکی را متحمل شوند.

مراسم افتتاحیه جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور (رویش، حرکت و نشریات) امروز دوشنبه ۳۰بهمن‌ماه، به میزبانی استان اصفهان در محل پذیرش و اقامت برگزیدگان این جشنواره برگزار شد. در این مراسم، رضا مختاری، دبیر برگزاری جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه پیام نور و رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان، اظهار کرد: این جشنواره برای اولین بار است که به شکل تجمیعی برگزار می‌شود. درواقع، این جشنواره تجمیع سه جشنواره بزرگ و مهم است که هر کدام یک جشنواره عظیم به شمار می‌روند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان، ادامه داد: برگزاری این جشنواره‌ها پس از ایام کرونا نقطه عطفی در دانشگاه پیام نور است. این جشنواره سه گانه می‌تواند پویایی، رویش و نشاط جدیدی را در مجموعه پیام نور رقم بزند.  

وی با بیان اینکه آنچه ما امروز به آن نیاز داریم امید و نشاط است، افزود: امید داریم چنین جشنواره‌هایی بتوانند امید و انگیزه را در سطح کشور ایجاد کنند.

مختاری با اشاره به اینکه بیش از ۳۵۰۰ اثر از دانشجویان سراسر کشور در بخش‌های مختلف جشنواره دریافت شده است، یادآور شد: در فرآیند داوری بیش از ۶۰ داور حرفه‌ای در استان‌ها  آثار را داوری کردند و امروز از آثار برگزیده تقدیر به عمل خواهد آمد.

وی اضافه کرد: در این فضا، بر آن هستیم که در راستای مهارت محوری و اشتغال برای دانشجویان قدم برداریم. امید داریم در این اشتراک گذاری، تجربه‌ها و اتفاقات خوبی را برای ساختن ایران اسلامی رقم بزنیم.

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان نیز تاکید کرد: از همه دانشجویان دعوت می‌کنم در انتخابات  ۱۱ اسفند ماه شرکت کنند تا انتخابات پرشوری را داشته باشیم.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام عباسعلی حیدری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور استان اصفهان  ضمن خیر مقدم و تبریک ایام با سعادت ماه شعبان گفت: از تمام کشور در این جشنواره بزرگ شرکت کرده‌اند. حضور معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در این جایگاه، نقطه عطفی برای زایش و پیدایش ایده‌های نوین شده است.

وی ادامه داد: این چرخه‌ای که به آن اشاره شد، در بعضی آن‌ها حلقه‌های مفقوده وجود دارد، از ایده تا پدیده و تبدیل این پدیده به یک صنعت و کالایی که تجاری سازی شود و بتوان از پرتو آن کسب درآمد کنیم.

حجت‌الاسلام حیدری درباره اهمیت نامگذاری سال‌های اخیر توسط رهبر حکیم انقلاب با عناوین اقتصادی، افزود: مقام معظم رهبری سال‌های اخیر را با عنوان محور موضوعات اقتصادی نامگذاری کرده‌اند. با وجود مسائل بسیار عظیم اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در کشورمان، رهبر حکیم انقلاب  موضوع اقتصاد را محور فعالیت‌ها و پیشرفت‌های کشور دانسته‌اند و تأکید بر این امر دارند.

حیدری گفت: اگر اقتصاد مولد قوی داشته باشیم، بسیاری از مشکلات سیاسی و اجتماعی حل خواهد شد که البته همه این مسائل در بستر فرهنگی شکل می‌گیرد. حضور و شوق شما و انگیزه‌هایشما به واسطه همین فرهنگ است که ایجاد شده و اگر این زمینه‌های فرهنگی نباشد شاهد پیشرفت، توسعه و تعالی نیستیم. امیدواریم همه تلاش‌ها به ثمر برسد و خانواده بزرگ پیام نور به واسطه این همه خلاقیت و رشد و تعالی  به جایگاه والای خود دست پیدا کند.

تبدیل آثار جشنواره به ثروت و ایجاد کسب و کار

همچنین، مهدی محمدی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان اصفهان، گفت: بعد از شرایط کرونا و رکود کانون‌های فرهنگی- هنری چنین جشنواره‌ای یک رویداد عظیم بود و استان اصفهان میزبانی آن را تقبل کرد و زحمت بسیاری را نیز متحمل شد.

وی با بیان اینکه برای این جشنواره اختتامیه‌ای وجود ندارد، اظهارکرد: اینجا برای پیوند آثار شما با شرایط جامعه دور هم جمع شده‌ایم که این  جشنواره شروعی برای آغاز حرکت‌های نو و رویشی جدید برای شما خواهد بود.

محمدی ادامه داد: برای تبدیل آثار جشنواره به ثروت و ایجاد کسب و کار در حاشیه برگزاری جشنواره تصمیماتی اتخاذ شده و قرار شد فرم‌هایی برای ایجاد ارتباط با فضای کسب و کار تهیه شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه باید تمام کارپردازان استان‌ها ملزم شوند تمام هدایا و ارکان اداری خود را از محصولات تولیدی دانشجویان در این جشنواره تهیه کنند، تصریح کرد: آقای دکتر تقی زاده از این موضوع استقبال کردند، چرا که ایشان نگاه فرهنگی اجتماعی والایی دارند و بسیار دغدغه‌مند هستند. برگزاری این جشنواره با پشتیبانی ایشان انجام پذیرفت.

محمدی با اشاره به اینکه نگاه ما به سمت کانون‌های اختصاصی دخترانه و پسرانه است خاطرنشان کرد: ما فضایی را فراهم می‌کنیم که دانشجویان کارهای اقتصادی را آغاز کنند و اجازه می‌دهیم با برند دانشگاه، فعالیت‌های اقتصادی را تجربه کنند تا در صورت شکست ضرر اندکی را متحمل شوند.

وی افزود: ۱۱۶ مرکز و واحد بالای هزار دانشجو داریم و با سازمان فنی و حرفه‌ای و مراکز مهارت آموزی صحبت کرده‌ایم. مشاوران مراکز نوظهور به این مراکز خواهد پیوست و گواهی‌هایی با امضای فنی حرفه‌ای به افراد اعطا خواهد شد.

محمدی اضافه کرد: هدف اصلی ما شناسایی استعدادها در زمینه فرهنگی، هنری، اجتماعی و فراهم آوردن زمینه‌هایی برای رشد استعدادها است. بیش از ۳۵۰۰ اثر معرفی شده که از این بین، ۱۸۰ نفر برگزیده شدند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور، پیرامون کانون‌ها و انجمن‌های فعال در دانشگاه پیام نور در سطح کشور یادآور شد:  ۷۳۴ کانون شناسنامه‌دار، ۶۸۰ انجمن علمی فعال و ۲۶۰ نشریه علمی در سراسر کشور داریم که از ظرفیت آن‌ها در این جشنواره بهره‌مند شدیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha