احمد قدیری، امروز، ۲۹ بهمن در همایش انتخابات، مشارکت حداکثری، فرصتها و چالشهای پیش رو که با حضور جمعی از مدیران و معاونین مدارس کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه میزان مشارکت مردم در انتخابات از سوی دشمنان رصد میشود، اظهار کرد: دشمنان منتظرند میزان مشارکت مردم در انتخابات را ببینند و مطمئنا اگر حضور کمرنگی در انتخابات داشته باشیم علیه ما توطئه چینی خواهند کرد.
وی تاکید کرد: اگر کسی به خاطر مشکلات اقتصادی موجود میخواهد پای صندوقهای رای نرود، بداند که نتیجه مستقیم عدم حضور مردم در پای صندوقهای رای، قطعا تلاطمات اقتصادی خواهد بود.
پژوهشگر و محقق دانشگاه علامه طباطبایی(ره) با بیان اینکه باید به دنبال ترغیب حضور گسترده مردم در انتخابات باشیم، گفت: انتظار میرود مدیران و معلمان، دانشآموزان و خانوادهها را در جریان عواقب قهر کردن با صندوقهای رای گذاشته و آنها را به حضور گسترده پای صندوقهای رای ترغیب کنند.
این دانش آموخته حقوق بینالملل خطاب به آن دسته از افرادی که خود را دلسرد و پشیمان از شرکت در انتخابات قبلی میدانند و میخواهند در انتخابات پیش رو شرکت نکنند، گفت: انتظار می رود این دسته از افراد خطای بد رای دادن خود را با خطای بزرگتری به نام رای ندادن جایگزین نکنند. این کارشان همان قدر اشتباه و بدون توجیه است که دانش آموزی صرفا بخاطر یکبار نمره کم گرفتن تصمیم به ترک تحصیل بگیرد و بخواهد درس و مدرسه را کامل کنار بگذارد.
وی در ادامه با بیان اینکه جنس فعالیتهای مجلس از نوع قانونگذاری و نظارت است، ادامه داد: وظیفه مجلس قانونگذاری و نظارت بر عملکرد دولت است، حال اگر کاندیدایی وعدههای انتخاباتی دیگری فراتر از این اختیارات میدهد و از عوض کردن فرماندار یا استاندار حرف میزند، نباید به او رای بدهیم.
قدیری یادآور شد: ملاک و معیار ما در رای دادن باید شعارها و برنامههای کاندیداها باشد و به کسانی رای بدهیم که شعارهای واقعی میدهند، نه کاندیدایی که اصلا حدود اختیارات خودش به عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی را نمیداند.
وی گفت: یکی دیگر از معیارهای خوب برای انتخاب در مورد کاندیداهایی که هم اکنون نماینده هستند، توجه به عملکرد گذشته آنها است. اگر نمایندهای در دوره فعلی نتوانسته شعارهای خود را عملی کند، قطعا در دوره بعدی نیز نمیتواند عملکرد قابل قبولی داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات