سیدحمیدرضوی، مدرس دانشگاه آزاد و دولتی بیرجند در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه یک نماینده باید متعهد، متخصص، دلسوز، کاربلد، سخنور، آگاه به محیط و مسائل منطقه خود و اشراف کامل به حوزه انتخابیه خود داشته باشد، گفت: مشارکت در قوام اجتماعی و تعیین سرنوشت نقش اساسی دارد و در استحکام بخشی، جامعه نقش محوری ایجاد میکند.
وی اظهار کرد: دانشگاه مرکز تولید علم است و در افزایش گفتمان اجتماعی نسبت به افزایش مشارکت مردم نقش اساسی دارد به خصوص درگفتمان عمومی و اجتماعی دربین نسل جوان میتواند فوق العاده و موثر باشد.
رضوی با بیان اینکه توجه به قوم گرایی به هیچ وجه برای یک نماینده کافی نیست و نباید به عنوان یک گزینه تنها موردتوجه قرارگیرد،گفت: دانشجو و دانشگاهی میتواند نقش بسیارموثر و مفیدی را برای مشارکت در انتخابات ایجادکند بخصوص با آگاهی بخشی و تولید انگیزه در انتخابات که یک وظیفه ملی اسلامی و میهنی است.
این دانش آموخته علوم سیاسی با بیان اینکه یک نماینده فقط متعلق به شهرستان حوزه انتخابیهاش نیست بلکه متعلق به کشوراست، بیان کرد: طبق قانون اساسی نماینده مجلس ملی و کشوری بوده و شهرستانی نیست.
رضوی یادآورشد: رای دادن یک نوع شرکت در سرنوشت سیاسی خویش بوده و این یک حق طبیعی است که باید از آن استفاده کرد و یک مجلس قوی، انقلابی، دلسوز و برنامه محور باعث پیشرفت و توسعه یک شهرستان میشود.
انتهای پیام
نظرات