• سه‌شنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402112416985
  • خبرنگار : 50635

رئیس هیات نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان:

پاسخ اعتراض ۶ داوطلب رد صلاحیت شده تا ۳۰ بهمن اعلام می‌شود

پاسخ اعتراض ۶ داوطلب رد صلاحیت شده تا ۳۰ بهمن اعلام می‌شود

ایسنا/هرمزگان رئیس هیات نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان در هرمزگان، با اشاره به رد صلاحیت ۶ نفر از داوطلبان تائید صلاحیت شده در دور اول، گفت: پاسخ اعتراض ۶ داوطلب ردصلاحیت شده تا ۳۰ بهمن اعلام می‌شود.

عبدالله صادقی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به بررسی‌های مجدد احراز صلاحیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: پس از اعلام نتایج ۶ نفر دیگر اقدام به ثبت اعتراض کردند که فرایند بررسی صلاحیت آن‌ها در دست انجام است.

وی با ذکر این نکته که در ابتدا فرایند بررسی‌ها در استان هرمزگان به اتمام رسیده بود، افزود: چند روز گذشته یعنی بیستم بهمن‌ماه ۶ نفر از افراد تائید صلاحیت شده در مراحل قبلی، رد صلاحیت شدند و این موضوع از طریق مبادی رسمی به خود نامزدها اعلام شد و یک زمان چند روزه نیز برای ثبت اعتراض آن‌ها تعیین شد.

رئیس هیات نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان استان هرمزگان با بیان این نکته که از بیست و یکم تا بیست و سوم بهمن‌ماه فرصت ثبت اعتراض ۶ داوطلب رد صلاحیت شده تعیین شده است و نتایج نهایی نیز تا ۳۰ بهمن اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: ۲ نفر از مجموع این ۶ داوطلب رد صلاحیت شده ازحوزه شرق استان هرمزگان، ۲ نفر از حوزه غرب و ۲ نفر نیز از حوزه مرکز برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام حضور کرده بودند.

صادقی با اشاره به این نکته که تاکنون صلاحیت ۱۱۶ نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در هرمزگان تائید شده است، خاطرنشان کرد: ۶۶ نفر از افراد تائید صلاحیت شده در حوزه مرکز، ۲۶ نفر از حوزه شرق و ۲۴ نفر از حوزه شرق وارد کارزار انتخاباتی شده‌اند.

وی، با اشاره به نظارت دائمی و مستمر شورای نگهبان، خاطرنشان کرد: تا زمان صادر نشدن اعتبار نامه کاندیداهای مجلس شورای اسلامی، نظارت مستمر شورای نگهبان ادامه خواهد داشت و امکان دارد در پی اخذ استعلامات، گزارش‌ها و بررسی فعالیت‌ها در فضای رسانه‌ای و مجازی، تائید صلاحیت داوطلبان با چالش روبرو شود و عدم احراز صلاحیت به آن‌ها ابلاغ شود.

رئیس هیات نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان با اشاره به احراز صلاحیت نهایی ۳ نفر برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان هرمزگان، بیان کرد: حجت‌الاسلام محمد ابراهیمی، حجت‌الاسلام محسن ابراهیمی و حجت‌الاسلام سیدناصر محمدی‌هنزایی سه داوطلب نهایی انتخابات مجلس خبرگان در استان هرمزگان هستند.

صادقی با اشاره به تغییر حوزه انتخابیه سید محمدعلی مدرسی‌طباطبایی به استان فارس، تشریح کرد: در ابتدا صلاحیت ایشان برای استان هرمزگان احراز شده بود که پس از درخواستشان حوزه انتخابیه خود را به استان فارس تغییر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha