• شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402112115033
  • خبرنگار : 50105

آفریقا تامین‌کننده نیروی کار جهان خواهد شد

آفریقا تامین‌کننده نیروی کار جهان خواهد شد

ایسنا/خراسان رضوی آفریقا می‌تواند در ۳۰ سال آینده اکثریت جمعیت کارگران جدید جهان را تامین کند، بنابراین کیفیت، برابری و دسترسی به آموزش در این قاره در سطح جهانی اهمیت دارد همچنین، حمایت و توسعه حرفه معلمی در آفریقا مهمترین عامل است اما باید با فناوری جدید ترکیب شود.

به نقل از ویفروم، توجه و سرمایه‌گذاری بیشتر در سیستم آموزشی آفریقا و حمایت بین‌المللی دولت‌ها، سازمان‌های غیردولتی و سایر سازمان‌ها به نوآوری و رفاه در سراسر جهان کمک می‌کند.

طی یک دهه، از هر سه نفری که وارد نیروی کار جهانی می‌شوند، یک نفر از آفریقا خواهد بود و در ۳۰ سال آینده، اکثریت کارگران جدید جهان ممکن است در این قاره باشند؛ بنابراین، اینکه آنان در کلاس درس چه می‌آموزند و چگونه آن را یاد می‌گیرند، سوالی حیاتی در زمان ماست.

اما موفقیت آینده آفریقا در آموزش هنوز تضمین نشده است. مهارت‌های سواد پایه در چهار کشور از ۱۰ کشور آفریقایی طی سه دهه گذشته کاهش یافته است. کودکان حتی با رشد مشارکت، همچنان با نرخ پایین آموزش ابتدایی مواجه هستند که حدود ۶۳ درصد در مقایسه با میانگین جهانی ۸۷ درصد است. این نرخ‌ها برای دختران کمتر است همچنین حدود ۵۰ میلیون کودک در سراسر آفریقا از تحصیل باز مانده‌اند. این چالش‌ها به ویژه در کشورهای جنوب صحرای آفریقا حاد است.

برای قاره‌ای که ۶۰ درصد جمعیت آن زیر ۲۵ سال سن دارند، معلم یا کلاس درس کافی وجود ندارد. به گفته یونسکو، آفریقا تا سال ۲۰۵۰ به حداقل ۹ میلیون کلاس درس جدید و ۹.۵ میلیون معلم اضافی نیاز دارد و این مورد فقط برای پاسخگویی به نیازهای کودکان و نوجوانان در سن مدرسه است و تقاضای فزاینده برای آموزش عالی را برطرف نمی‌کند.

پیشرفت در دو زمینه آموزش معلمان و فناوری آموزشی می‌تواند تفاوت قابل‌توجهی ایجاد کند و پیگیری یکی بدون دیگری کامل نخواهد شد و آفریقا در هر دو حوزه پتانسیل بسیار زیادی دارد. سرمایه‌گذاری در آموزش معلمان، در کنار استقرار فناوری، باید با همکاری بین‌المللی حمایت شود و این که چگونه به دست می‌آید واقعاً مهم است.

همان‌طور که برنامه‌های درسی آموزشی آفریقا، سیاست‌ها، تخصص و فناوری توسعه می‌یابد، استانداردها و وضعیت حرفه معلمی نیز باید افزایش یابد. ما می‌توانیم از گام‌های اشتباه، ازجمله از تلاش‌های کوته‌بینانه برای پایین‌تر آوردن استانداردها از طریق دستمزد کمتر، استانداردسازی و همگن‌سازی درس بگیریم.

یکی از راه‌های پایدار مهم برای ایجاد ظرفیت، سرمایه‌گذاری در آموزش معلمان و توانمندسازی معلمان با فناوری است. در سراسر آفریقا، سواد دیجیتال در کنار سواد بنیادی به بخش اصلی برنامه‌های درسی و سیاست‌های آموزشی تبدیل می‌شود؛ بنابراین، وقتی به دنبال موج بعدی نوآوری در آموزش هستیم، هیجان‌انگیزترین مکان‌ها ممکن است سیلیکون‌ولی کالیفرنیا، شنژن چین یا حتی کمبریج انگلستان نباشند و احتمالا آفریقا خواهد بود.

همکاری و سرمایه‌گذاری بین‌المللی در تحقق پتانسیل آفریقا بسیار مهم است؛ با افزایش سن نیروی کار در سایر نقاط جهان، جمعیت آفریقا همچنان جوان و پویا باقی خواهد ماند. به همین دلیل است که سرمایه‌گذاری در آموزش آفریقا سرمایه‌گذاری در نوآوری و رفاه برای کل جهان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha