• چهارشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1402111813406
  • خبرنگار : 50214

مدیرعامل توزیع برق یزد خبر داد

افتتاح ۲۴۱ طرح توزیع برق استان در دهه فجر/تعیین تکلیف توانیر در مورد طرح جایگزینی چراغ‌های گازی

افتتاح ۲۴۱ طرح توزیع برق استان در دهه فجر/تعیین تکلیف توانیر در مورد طرح جایگزینی چراغ‌های گازی

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت توزیع برق استان یزد ضمن اشاره به بهره برداری ۲۴۱ طرح توزیع برق استان با اعتبار ۳۴۸ میلیارد تومان جهت ایام الله دهه فجر، در مورد روند اجرای مصوبه سفر وزیر در مورد جایگزینی چراغ‌های گازی با لامپهای ال ای دی، گفت: سرمایه‌گذار در تامین لامپ‌های باکیفیت برای طرح موفق نبوده لذا جهت تعیین تکلیف به شرکت توانیر ارجاع شده است.

«علی جم» امروز چهارشنبه هجدهم بهمن ماه به مناسبت ایام الله دهه فجر در جمع خبرنگاران با اشاره به ۷۷۸ هزار و ۲۸۰ مشترک شرکت توزیع برق استان، بیشترین تعداد مشترکان را به ترتیب مربوط به بخش خانگی و سپس تجاری، عمومی، کشاورزی و در نهایت مشترکان صنعتی ذکر کرد و گفت: خوشبختانه ۷۵ درصد از مشترکان این شرکت زیر الگو مصرف برق دارند.

وی افزود: در حال حاضر ۹۹۲ روستا از مجموع ۱۰۴۳ روستای استان دارای برق هستند که از این حیث ۹۹.۷۴ درصد از خانوارهای روستایی از نعمت برق برخوردار هستند.

مدیر عامل توزیع برق استان در ادامه طول شبکه‌های توزیع برق استان را حدود ۲۱ هزار و ۳۱۵ کیلومتر اعلام کرد که ۹۵۰۰ کیلومتر آن شبکه فشار متوسط و مابقی شبکه‌های فشار ضعیف است.

وی پیک مصرف برق امسال استان را مربوط به چهارم تیرماه امسال به میزان دو هزار و ۱۶۰ مگاوات اعلام و خاطرنشان کرد: پیم مصرف مشترکان توزیع برق استان در تابستان امسال ۱۱۳۸ مگاوات بود.

جم در تشریح عملکرد صنعت برق استان از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون نیز اظهار کرد: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی در بخش توزیع از شش مگاوات در سال ۱۴۰۰ به حدود ۱۶ مگاوات در سال جاری رسیده است.

وی به تبدیل ۲۶ هزار چراغ گازی به لامپ «ال ای دی» طی این مدت اشاره و اضافه کرد: رویت‌پذیری کلیه مشترکین صنعتی و کشاورزی و کنترل‌پذیر شدن ۲۲ هزار و ۶۲۰ لوازم اندازه‌گیری در سطح استان در این دو سال صورت گرفته است.

وی همچنین از تعویض شش هزار پایه فرسوده در سطح استان و جایگزینی ۲۷۶ کیلومتر سیم مسی با کابل خودنگهدار به عنوان دیگر اقدامات شاخص توزیع برق استان از ابتدای  دولت سیزدهم تاکنون خبر داد.

این مسئول در ادامه یزد را استان برتر کشور به لحاظ کاهش تلفات و کم‌ترین میزان خاموشی به ازای هر مشترک خواند و خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم به ۲۸ روستا و همچنین ۲۸ طرح نهضت ملی مسکن برق رسانی شده است.

جم به افتتاح ۲۴۱ طرح با سرمایه گذاری قریب به ۳۴۸ میلیارد تومان به مناسبت ایام الله دهه فجر اشاره و در خصوص جزییات این طرح‎ها گفت: عمدتاً این طرحها در حوزه‎های توسعه و ایجاد شبکه در مناطق شهری و روستایی، برق رسانی به روستاها، بهینه‌سازی شبکه‌ها در حوزه روستایی و شهری، تامین روشنایی شهرها و روستاها، مسکن ملی و عوارض برق است.

وی درتشریح این طرح‌ها عنوان کرد: ۶۱ طرح توسعه و ایجاد شهری و روستایی از جمله طرحهای مورد بهره برداری دهه فجر استان است که با اجرای آنها افزون بر ۸۰ هزار و ۷۶۲ متر شبکه فشار متوسط و ضعیف و ۱۵۱۲ دستگاه چراغ پر بازده به تجهیزات شبکه استان یزد افزوده خواهد شد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان با اشاره به بهره برداری ۶۷ طرح روشنایی در ایام الله دهه فجر، تصریح کرد: این طرح‌ها با ایجاد حدود ۳۸ هزار متر شبکه فشار متوسط و ضعیف با اعتباری افزون بر ۶۱ میلیارد تومان بهره‌برداری خواهد شد.

وی همچنین از افتتاح ۹ طرح برق رسانی به مسکن ملی با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان در این ایام خبر داد و در ادامه با اشاره به طرح مصوب سفر وزیر در رابطه با جایگزین چراغ‎های گازی با لامپهای «ال ای دی‌»، تصریح کرد: با توجه به این که یزد جزو استانهای نخست کشور در این رابطه است، طرح با فراز و نشیب‌های زیادی همراه بوده است و تاکنون سرمایه‎گذار در تامین چراغ‌های با کیفیت موفق نبوده است.

جم ادامه داد: طرح مذکور هم اکنون جهت تعیین تکلیف در مورد اقدام سرمایه گذار جهت تامین چراغهای باکیفیت یا در صورت نیاز تغییر سرمایه گذار به شرکت توانیر ارجاع شده است.

وی در مورد مصوبات سفرهای ریاست جمهوری در حوزه شرکت توزیع استان نیز گفت: مصوبه سفر اول رییس جمهور اصلاح و بهسازی و تقویت برق بافت تاریخی شهر یزد با تخصیص اعتبار ۱۲۶ میلیارد تومان در بازه سه ساله بوده که مقرر شد دوم سوم این اعتبار توسط وزارت نیرو و یک سوم اعتبار این طرح از محل استان تامین شود.

وی از اختصاص تاکنون ۲۰ میلیارد تومان از محل وزارت و ۸ میلیارد تومان از محل استان تاکنون خبر داد و گفت: این طرح با توجه به قدمت ۳۰ تا ۴۰ ساله شبکه برق این منطقه و جوابگو نبودن این شبکه فرسوده جهت تامین برق تاسیسات اقامتی مستقر در این بافت در قالب اجرای طرح‌های توسعه و ایجاد پست‌های برق در مناطق مختلف در دست اقدام است که تاکنون نیز حدود ۵۰ میلیارد تومان در این رابطه هزینه شده است.

مدیر عامل توزیع برق استان در پایان نیز به مصوبه تعویض تیرهای فرسوده در بازه سه ساله طی سفر دوم ریاست جمهوری به استان، گفت: برای امسال که سال اول اجرای این طرح است ۲۸ میلیارد تومان در این رابطه هزینه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha