رمضان غلامی فرماندار سوادکوه امروز در آیین بهره برداری سایت جدید همراه اول روستای جمشیدآباد بخش زیراب با اشاره به پروژه های شهرستان در دهه مبارکه فجر گفت: بخش مهمی از اتفاقات مثبت و طرح هایی که این روزها به بهره برداری می رسد، بخاطر پیگیری های اعضای شورا و دهیاری هایی است که وقت و انرژی خود را صرف آبادانی روستاها می کنند.
غلامی با اشاره به اینکه امروز وارث تلاش و زحمات همه مدیران قبل از خودمان هستیم که باید قدردان آنان باشیم، افزود: با روحیه انقلابی و جهادی میتوانیم پرچم افتخار را در اوج ببینیم. یکی از مهمترین روشهای فعالیت انقلابی، جهاد تبیین است که می تواند دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای مردم رسانهای کند و امید و نشاط را در جامعه بوجود بیاورد.
اسماعیل عزیزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران نیز در این مراسم با اشاره به برنامههای دولت سیزدهم در حوزه مخابرات، گفت: یکی از مشکلات این روستا و مناطق اطراف پوشش دهی آنتن تلفن همراه بود که با حضور وزیر و مسئولان استانی، طرح آن نوشته شد و امروز شاهد افتتاح و بهره برداری آن هستیم.
اعزی افزود: با پیگیری استانداری، روسای ادارات و مطالبه گری اعضای شورای اسلامی و دهیاران توانستیم اتفاقات خوبی را در حوزه مخابرات رقم بزنیم.
رشد ۲۵ درصدی در حوزه انتقال، طرح توسعه مخابراتی در۲۹ روستا با اعتبار بیش از ۷۹ میلیارد تومان، اجرای دو فاز فیبر نوری ( فاز اول ۸۱ کیلومتر با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد تومان و فاز دوم ۵۹ کیلومتر با اعتبار بیش از ۱۳ میلیارد تومان ) از جمله طرحهای انجامشده در حوزه مخابرات در دولت سیزدهم است که اسماعیل اعزی به آن اشاره کرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران گفت: علاوه بر سایت های مخابراتی، اجرای فاز دوم فیبر نوری سوادکوه در حال انجام است و در حال حاضر ۹ روستا دارای اینترنت ۴G شده اند.
اعزی با اشاره به اینکه با این توسعه های مخابراتی میتوان به کسب و کار و توانمند سازی روستاها که یکی از دغدغه های استاندار است، برسیم، یادآور شد: در دهه مبارکه فجر افتتاح فیبر نوری شهرستان های بابل و بابلسر و بیش از ۱۰ دکل مخابراتی را برای توسعه ارتباطات استان مازندران در دستور کار خواهیم داشت.
علی فیروزجایی رییس اداره طرح و مهندسی همراه اول مخابرات استان نیز، گفت: در طول سه سال گذشته بیش از ۱۰۰ سایت مخابراتی جدید به بهره برداری رسید.
فیروزجایی افزود: برای رونق کسب و کارهای روستایی پیشنهاد کردیم برای اکثر روستاها سایت مخابراتی نصب کنیم تا نیاز به افزایش ظرفیت سالیانه نباشد.
وی تصریح کرد: در روستاهای سوادکوه که هنوز دارای سایت مخابراتی نشده اند ، با برنامه ریزی و پیگیری های انجام شده طرح های مطالعاتی از نظر مشخص شدن زمین مورد نیاز در حال انجام است.
قابل ذکر است، این پروژه با اعتباری معادل ۴۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی در دولت سیزدهم به بهره برداری رسید.
انتهای پیام
نظرات