دکتر نعیم عموری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در دانشکده الهیات دانشگاه شهید چمران اهواز پنج رشته تحصیلی شامل رشته علوم قرآن در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، رشته فقه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، رشته فلسفه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، رشته زبان و ادبیات عربی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و رشته مترجمی عربی در مقاطع کارشناسی و ارشد دایر هستند.
وی ادامه داد: عموما استقبال خوبی از این رشتهها میشود؛ البته رشتههای مانند زبان و ادبیات عربی و مترجمی عربی در خوزستان ابزار کار دارند بنابراین امکان اشتغال بیشتری نسبت به بقیه رشتهها دارند.
رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: تعداد دانشجویان رشته فلسفه به نسبت کمتر است و علت اصلی آن نیز اشتغال است زیرا اشتغال این رشته تعریف نشده اما رشته علوم قرآن و فقه تحت عنوان الهیات است و دانشآموختگان آن در آموزش و پرورش نیز جذب میشوند.
وی ادامه داد: اگر آموزش و پرورش تمام رشتههای الهیات و معارف اسلامی از جمله فلسفه را تحت عنوان زیرمجموعه الهیات در آزمونهای استخدامی در نظر بگیرد، استقبال دانشجویان از این رشتهها نیز افزایش مییابد.
عموری با اشاره به ضرورت احیای رشته دبیری عربی، گفت: یک زمانی رشته دبیری عربی در دانشکده تدریس میشد و البته این رشته هماکنون در دانشگاه فرهنگیان نیز ارائه میشود ولی ما نیز برای احیای آن درخواست دادهایم زیرا کاملا مورد نیاز است و از سویی منجر به اشتغال دانشجویان بومی نیز میشود.
وی افزود: در راستای ارتباط دانشگاه با جامعه و با توجه به اینکه دروس کارگاهی و پروژهای دانشکده الهیات و معارف اسلامی در دادگستری و آموزش و پرورش مورد استفاده قرار میگیرند، برای برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی با این دستگاهها در ارتباط هستیم.
انتهای پیام
نظرات