سیدجمالالدین حسینی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر اهمیت دانشبنیان شدن نظام تصمیمگیری و افزایش سهم دانشگاهها در حل مسائل استان، اظهار کرد: یکی از مزیتهای ما در خراسان رضوی، فضای دانشگاهی است و از آنجا که بخشی از توسعه مبتنی بر سرمایه انسانی شکل میگیرد، نظام آموزش عالی در خراسان رضوی این قابلیت را برای استان ایجاد کرده که برای ورود به بسیاری از زمینهها، نیروی متخصص آن در دسترس باشد.
وی با بیان اینکه حتی ظرفیتهای دانشآموختگان دانشگاهی خراسان رضوی در اختیار سایر استانها نیز قرار میگیرد، افزود: بخش مهمی از حوزه پیشرانهای ما در توسعه، مبتنی بر دانشگاهها و حوزه دانشبنیان است، آن چیزی که از فضای دانشگاهی انتظار میرود، این است که مبتنی بر سند توسعه استان عمل و بتواند برای تغییر پارادایمهای اقتصادی و توسعهای خود را تنظیم کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی ادامه داد: به عنوان مثال در استان ما در حوزه معدن حرکتهای خوبی شکل میگیرد، به طوریکه ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن در خراسان رضوی ایجاد میشود و بهعنوان سومین استان پس از یزد و کرمان قرار داد. اگرچه رشتههای پایه و مرتبط با این حوزه در دانشگاهها و آموزش عالی وجود دارد، اما رشته معدن را نداریم، در حالیکه باید بتوانیم خلاءهایی که در این حوزه وجود دارد و همچنین چالشهای جذب متخصصین معدن را رفع کنیم.
انتهای پیام
نظرات