عبدالله بهرامی، امروز ۲۸ دیماه، در مراسم گرامیداشت مرحوم موسی خان حجازی، مشهور به طبیب اعظم، پزشک، بنیانگذار و مؤسس بیمارستان روانپزشکی حجازی و بیماری مسلوین سابق (شریعتی کنونی) که با حضور خانواده مرحوم و جمعی از مسئولان در محل بیمارستان شریعتی برگزار شد، با یادآوری شیوع بیماری سل در آن سالها بر اهمیت تأسیس بیمارستان مسلولین در آن برهه تاریخی تأکید و بیان کرد: با بهبود وضعیت آب شرب لولهکشی و کشف داروهای جدید امروز این بیماری تقریبا دیده نمیشود، چنین اتفاقی در مورد بیماریهایی همچون آبله، حصبه، دیفتری و کزاز رخ داده است، در عوض بیماریهای دیگری همچون انواع هپاتیتها آمده است، چنانکه که اکنون نوبت ویروسهای جدید چون کرونا و انواع کووید است.
وی با اشاره به اخباری از دانشمندان چینی که با دستکاری بر ویروسی که به مغز انسان حمله میکند، بیان کرد: دانشمند باید در خدمت مردم باشد، نه اینکه بر علیه مردم و سلامت آنان اقدام کند.
بهرامی با اشاره به اینکه زمین بیمارستان شریعتی متعلق به خانواده دکتر توکلیزاده است، اظهار کرد: در سال ۸۹ با پیشنهاد ساخت بیمارستان قلب ۵۰۰ تختخوابی موافقت شد، اما متأسفانه از سوی دانشگاه پیگیری نشد. از خانواده محترم وی تقاضا میکنم به فکر این موضوع باشند، زیرا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان قلب ندارد و لازمه یک شهر ۳ تا ۴ میلیونی داشتن حداقل یک بیمارستان قلب ۵۰۰ تا ۷۰۰ تختخوابی است. این مکان به دلیل داشتن آب و هوای مناسب و آرامش برای بیماران قلبی بسیار مناسب است.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران با بیان اینکه ساخت بیمارستانهای شیخ، اکبر، اورژانس عدالتیان، خاتمالانبیا و ام البنین به کمک خیرین صورت گرفته است، عنوان کرد: با راهاندازی این بیمارستان، کار بزرگی برای شهر مشهد انجام خواهد شد، زیرا تنها یک بیمارستان قلب ۲۲۰ تختخوابی در مشهد وجود دارد. اگرچه بیمارستان قائم و امام رضا بیمار قلبی بستری میکنند، اما وجود بیمارستان قلب ضروری به نظر میرسد.
وی با تأکید بر اینکه عمده مرگ و میرها بر اثر بیماریهای قلبی است و سکتههای مغزی پس از سکتههای قلبی قرار دارد، بیان کرد: با توجه به اینکه رشتههای قلب پیشرفت فراوانی داشته است، اگر بیمار در ساعات اولیه آنژیوگرافی شود، قلب سلامت خود را خواهد یافت.
انتهای پیام
نظرات