حجتالاسلام حسینی امروز (چهارشنبه، ۲۷ دی ماه) در نخستین همایش استانی اندیشههای قضایی مقام معظم رهبری که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: پژوهش و تحلیل حقوق عامه امری بسیار ضروری است که تا قبل از تدوین سند تحول، تمرکزی بر آن وجود نداشت، اما اکنون بسیار مهم و قابل بحث است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات دستگاه قضا برای اجرای عدالت به دو حوزه فردی و عمومی برمیگردد، افزود: عدالت در تمام شئون جامعه باید جریان داشته باشد، بر همین اساس احیای حقوق عامه از وظایف دستگاه قضایی است.
رئیس کل دادگستری استان کردستان با اشاره به اینکه حقوق عامه مصادیق زیادی دارد و بسیار گسترده است، گفت: امور بانکی، حوزه سلامت، فناوری، ایمنی، معادن و امور صنفی، آسیبهای اجتماعی، مقابله با فساد، بهبود کسب و کار، حفظ کرامت انسانی و ... از جمله مصادیق حقوق عامه است.
وی پرداختن به فرآیند احیای حقوق عامه را امری ضروری دانست و اظهار کرد: ظرفیتهای اصلی کردستان در سه محور مرز، معدن و کشاورزی است که دستگاه قضایی استان با ورود به این حوزهها تلاش کرده مسائل این ظرفیتها را حل کند.
حسینی بیان کرد: در حوزه قاچاق سازمانیافته و اراضی ملی، تغییرات کاربری اراضی، راهآهن، جادهها، اعتبارات و تالاب زریوار نیز اقدامات بسیار مهمی در استان توسط دستگاه قضایی انجام شده است. با اقدامات دستگاه قضایی در کردستان، بسیاری از ذهنیتهای ناصحیح درباره این استان اصلاح شده است، اما باید مبارزه با فساد ادامه یابد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان با تأکید بر اینکه مردم باید مطالبهگر باشند، افزود: بیداری مردم ضلع بسیار مهم حقوق عامه است و کارگزاران نظام باید پای کار باشند. همچنین دغدغهمندی دستگاه قضا نکته مهم دیگر تحقق حقوق عامه است.
انتهای پیام
نظرات