به گزارش ایسنا، این نشست از ساعت ۱۷ روز شنبه، ۳۰ دی ماه در محل سالن جلسات موسسه همشهری برگزار میشود.
در مراسم رونمایی ترجمه این کتاب، علیرضا عبداللهینژاد دانشیار گروه روابط عمومی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، عبدالله کریمزاده، استادیار گروه مطالعات ارتباطات و فضای مجازی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و حبیب راثی تهرانی مترجم کتاب به بررسی آن میپردازند.
در معرفی کتاب «رسانههای اجتماعی و نظم جهانی پساحقیقت» تالیف گابریل کاسِنتینو که با ترجمه حبیب راثی تهرانی دانشآموخته دکتری علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در انتشارات همشهری منتشر شده، آمده است: در این کتاب نه صرفا موضوعی مربوط به جهان غرب، بلکه مسئلهای سیاسی و فرهنگی با پیامدهای جهانی مورد توجه قرار گرفته است. نویسنده با یافتن ریشههای این پدیده در بحران بیاعتمادی موجود در نهادهای جوامع لیبرالدموکرات، بر این باور است که پساحقیقت، فضایی برای منازعات ایدئولوژیک و مبارزات قدرت ژئوپلیتیکی به وجود آورده که نظم جهانی را دچار دگرگونی کرده است.
نویسنده کتاب بر این باور است که امروز دوران سیاست پساحقیقت فرارسیده و دامنه آن به شکلی فزاینده، عرصه تعاملات جهانی را فراگرفته است. این کتاب بر چارچوبی نظری استوار است و در عین حال، به شیوهای جذاب و همراه با ارائه مثالهایی عینی از دنیای واقعی نوشته شده است.
کتاب «رسانههای اجتماعی و نظم جهانی پساحقیقت» را میتوان منبعی قابل توجه برای دانشجویان، محققان، سیاستگذاران و شهروندانی دانست که به نقش و تاثیر رسانههای اجتماعی در سیاست علاقهمند هستند.
گابریل کاسِنتینو مولف کتاب، دارای مدرک دکترای رسانه، فرهنگ و ارتباطات از دانشگاه نیویورک آمریکاست که پیشتر هم آثاری با موضوع سیاستهای پساحقیقت از او منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات