اکبر محمدی، امروز یکشنبه( ۲۴ دی ماه) در نشست با رئیس، معاونین و مدیران سازمان جهادکشاورزی استان کردستان، اظهار کرد: خوشبختانه در دولت سیزدهم سازمان جهادکشاورزی به عنوان یک مجموعه پویا و هدفمند در تلاش است تا بتواند از طریق توسعه این بخش در ابعاد گوناگون زمینه ساز توسعه استان و ایجاد اشتغال پایدار در این حوزه را فراهم نماید که حمایت های استاندار و مجموعه مدیریتی استان از برنامه های این سازمان سبب شده است که روند توسعه کشاورزی در استان کردستان تسریع شود .
وی، توجه به امنیت غذایی را یکی از مسائل استراتژیک میان کشورهای دنیا دانست و افزود: امنیت و تامین منابع غذایی پایدار به عنوان یکی از اولویت های اصلی کشورها همواره مورد توجه دولتمردان بوده است، که خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران نیز با رویکرد خودکفایی و دستیابی به تامین منابع پایدار غذایی، همواره یکی از اولویت های خود را توجه به بخش کشاورزی و نگاه توسعه ای به این بخش قرار داده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در استان کردستان اعم از آب و خاک حاصلخیز ادامه داد: اجرای روش های نوین کشاورزی و طرح های جدید از قبیل کشت قراردادی می تواند علاوه بر استفاده بهینه از منابع، بستر ساز بهره وری بیشتر تولید و ایجاد اشتغال پایدار جوانان کردستانی را فراهم کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، خواستار تعامل میان ارکان مختلف دولت جهت پیشبرد اهداف و برنامه ریزی های استان در حوزه کشاورزی شد.
انتهای پیام
نظرات