• یکشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1402101006694
  • خبرنگار : 50024

اجرای طرح پایش ید مصرفی در بین شهروندان البرزی

اجرای طرح پایش ید مصرفی در بین شهروندان البرزی

ایسنا/البرز مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز  از اجرای طرح پایش میزان ید مصرفی در گروه‌های مختلف خبر داد.

به گزارش ایسنا، فاطمه قاسمی روز یکشنبه ۱۰ دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این طرح بررسی میدانی تعداد ۴۲۰ نمونه از دانش آموزان کلاس‌های دوم، سوم و چهارم ابتدایی، ۳۰۰ نمونه از مادران باردار، ۵۰ نمونه از خانوارها و۲۰ نمونه از کارگران چهار کارخانه و کارگاه تولید و بسته بندی نمک در سطح استان جمع آوری شد.

وی توضیح داد: این نمونه‌های جمع آوری شده از جمعیت شهری و روستایی استان بودند.

وی یادآور شد: طرح پایش میزان ید مصرفی همزمان با سراسر کشور از دهم آذرماه سال جاری با هدف بررسی میزان ید دریافتی آغاز و تا نهم دی‌ماه جاری ادامه داشت.

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: نمونه های جمع آوری شده برای ارزیابی میزان ید موجود به پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران ارسال شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha