• دوشنبه / ۴ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402100401999
  • خبرنگار : 50228

هفته چهاردهم لیگ برتر؛

نفت - ذوب آهن/ آبادانی‌ها تشنه اولین برد خانگی

نفت - ذوب آهن/ آبادانی‌ها تشنه اولین برد خانگی

ایسنا/خوزستان تیم فوتبال نفت آبادان در هفته چهاردهم لیگ برتر پذیرای ذوب آهن است.

در روز پایانی هفته چهاردهم لیگ برتر از ساعت ۱۵ امروز، چهارم دی ماه شاگردان ویسی در ورزشگاه تختی آبادان با ذوب آهن دیدار می کنند.

به گزارش ایسنا، نفت آبادان که با ۱۱ امتیاز در رده چهاردهم جدول قرار دارد، امروز در بازی که عبدالله ویسی از آن یک بازی حیاتی برای تیمش یاد کرده است باید بتواند دست پر از زمین خارج شود تا با همین سه امتیاز، چهار رده صعود در جدول را تجربه کند و در جایگاه دهم قرار بگیرد.

عبدالله ویسی که چشم به بردِ این بازی دارد، این را هم گفته که اگر به سه امتیاز برسند و در جایگاه دهم قرار بگیرند، جای امنی برای نیم فصل است و مردم، مسئولان و بازیکنانش به راحتی به نیم فصل و استراحت می‌روند.

البته نفتی ها امروز با حریفی دیدار می کنند که تا این جای لیگ، بازی های خوبی به نمایش گذاشته و با ۲۱ امتیاز در رده ششم قرار دارد. ذوب آهنی که می تواند روز سختی را برای آبادانی ها رقم بزند. نفت امروز از حضور هوادارانش در ورزشگاه خانگی اش نیز محروم است.

باید دید اولین برد خانگی نفتی ها در این فصل امروز رقم می‌خورد یا خیر.

در آخرین بازی‌های رو در رو دو تیم، دو بار ذوب آهن و یک بار هم نفت آبادان برده و دو دیدار هم به تساوی به پایان رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۱۰:۳۵

ذوب تیمی سخت باخت است بویژه باحضوراستادربیعی اما صنعت نفت قابل پیش بینی نیست شاید هم شاهدجشن آبادانیها باشیم