نبیاله شمسیفر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حوزه شهری و در راستای پروژه فیبر نوری دو پروژه را اجرایی کردیم.
وی اضافه کرد: یکی از پروژهها تحت عنوان شبکه نجما و یک پروژه در راستای توسعه اتصال فیبر نوری خانگی و (FTTH) است.
مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: در حوزه فیبر نوری خانگی بیش از ۱۸۰۰۰ پورت فیبر نوری خانگی در سطح شهرهای استان ایجاد کردیم و آماده استفاده برای مردم است که عمده آن در خرمآباد، بروجرد، دورود، الیگودرز و الشتر بوده و در مابقی شهرستانهای استان بزودی این پروژه را توسعه خواهیم داد.
شمسیفر بیان کرد: در حوزه تغییر تکنولوژی اقدامات بزرگی از جمله مرکز تلفن شهری حضرت قائم دورود را به صورت ۱۰۰ درصد حذف و با تکنولوژی کافای نوری و (FTTH) به اتمام رساندیم.
وی اظهار کرد: به همین شکل مرکز تلفن ثابت قدیمی شهر نورآباد را حذف میکنیم که ظرف یک ماه آینده این پروژه صد درصد انجام و آماده برای بهرهبرداری است.
مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: در استان از مزایای پروژههای فیبر نوری که به صورت (FTTX) اجرایی کردیم، کاهش فاصله منازل مسکونی با شبکه فیبر نوری است.
شمسیفر ادامه داد: چنانچه شبکه به صورت (FTTC) اجرا شود شبکه کابل مسی را صرفا در محدوه منزل تا کافوی نوری خواهیم داشت و مابقی به صورت فیبر نوری است.
وی تصریح کرد: چنانچه پروژه به صورت شبکه (FTTH) اجرا کرده باشیم که در حال توسعه آن هستیم صدرصد فیبر نوری است.
مدیر مخابرات منطقه لرستان اظهار کرد: افزایش سرعت و کیفیت دسترسی مردم به شبکههای فناوری اطلاعات، فضای مجازی و اینترنت از مزایای فیبر نوری است.
شمسیفر خاطرنشان کرد: زمینه ایجاد خانه هوشمند را در استان با اجرای این پروژه فراهم کردیم.
وی گفت: اگر دقت کرده باشید تجهیزات خانگی و الکتریکی مجهز به پورت اپتیکال و فیبرنوری هستند تا بتوانیم به این شبکه فیبر نوری متصل کنیم و از طریق اپلیکیشنهای مختلف و از راه دور بتوان آنها را کنترل کرد.
انتهای پیام
نظرات