به گزارش ایسنا به نقل از سایت راندنو، کابل مخابرات یا کابل تلفن یکی از پرکاربردترین انواع کابل در بازار است. کابل مخابراتی در زمینه برقراری ارتباط، کاربردهای زیادی دارد. به طور کلی این کابل به منظور انتقال سیگنالهای مخابراتی و دادههای صوتی مورد استفاده قرار میگیرد. هادی به کار رفته در این کابل، از جنس مس است و در ضخامتهای مختلف میان ۰.۴ تا ۰.۸ میلیمتر ساخته میشود. سطح مقطع کابلهای تلفن، با قدرت انتقال سیگنال این تجهیزات، رابطه مستقیم دارد. از انواع کابل مخابرات در خارج و داخل ساختمانها استفاده میشود. همچنین در سازمانها، منازل، شرکتها و دیگر محیطها میتوان از این کابلها استفاده کرد. نصب این کابلها به سادگی انجام میشود.
کابلهای مخابرات باتوجه به نوع کاربرد، از تک زوج تا ۲۰۰ زوج تولید و به بازار ارائه میشوند. روکش این نوع کابلها میتواند از جنس پی وی سی باشد و در ساختار آن از شیلد و فویل استفاده شده باشد. جنس شیلد و فویل آنها نیز میتواند از آلومینیوم باشد. شیلد و فویل لایههایی هستند که از هادیها و زوجهای کابل تلفن در برابر عوامل فیزیکی محافظت میکنند. دادهها و سیگنالهای مخابراتی در کابلهای شیلددار به بهترین شکل ممکن منتقل میشود.
این کابلها از طرف مخابرات به صورت دفنی و زمینی در زیر زمین کار گذاشته میشوند و به واسطه جعبه تقسیمهای بزرگ موجود در سطح شهر، به جعبه تقسیمهای منازل مسکونی منتقل میشوند. این کابلها با قطرهای مختلف، رنگبندیهای متنوع و تعداد زوجهای گوناگون تولید میشوند که در راندنو انواع کابل مخابرات برای فروش گذاشته میشوند. جهت اطلاع از قیمت کابل مخابرات اینجا کلیک کنید.
انواع کابل تلفن براساس نوع هادی
این کابلها براساس جنس و نوع کاربردی که دارند، به چند دسته مختلف تقسیم میشوند که در ادامه به طور مفصل به بررسی آنها میپردازیم.
کابل مخابرات مسی
کابلهای مسی از پرکاربردترین انواع این تجهیزات هستند و به ۲ روش زمینی و هوایی مورد استفاده قرار میگیرند. معمولاً روکش کابل زمینی مخابرات به رنگ مشکی و کابل هوایی با رنگ طوسی به بازار عرضه میشود.
کابل تلفن هوایی: از مشخصات کابل تلفن هوایی میتوان به دوام و مقاومت بیشتر کابلها اشاره کرد. این کابلها در مقابل بارندگی و تابش نور خورشید مقاومت بالایی دارند. لازم به ذکر است که انعطافپذیری کمتری دارند. همچنین بر روی این نوع کابل، یک لایه روکش قرار گرفته است. این روکش موجب افزایش مقاومت و کاهش انعطافپذیری کابل میشود. کابل مخابرات هوایی با روکشی به رنگ طوسی تولید میشود. توجه نمایید به این کابلها، کابل outdoor تلفن نیز گفته میشود.
کابل زمینی تلفن: این کابلها با روکش به رنگ مشکی در بازار موجود هستند. استفاده از کابل تلفن زمینی در محیطهای داخلی ساختمان کاربرد دارد. لازم به ذکر است در صورت نیاز به استفاده از این نوع کابل در محیطهای خارجی، باید داخل لولههای مخصوص به کار بروند. همچنین این کابلها از انعطافپذیری بیشتری نسبت به نوع هوایی برخوردار هستند.
کابل مخابرات آلومینیوم
کابل تلفن آلومینیومی از نظر ساختار شباهت به نوع مسی دارد، با این تفاوت که هادی به کار رفته در آنها با یکدیگر تفاوت دارد. به طور کلی کابلهای آلومینیومی مخابرات استاندارد نیستند و انتقال سیگنال ضعیفتری دارند. برخی از کاربران به دلیل هزینههای مقرون به صرفه نوع آلومینیومی، از این محصول استفاده میکنند.
انواع کابل تلفن براساس ساختار
انواع کابل تلفن براساس نوع ساختار نیز به چند دسته تقسیم میشوند که در لیست زیر از آنها نام برده شده است:
کابل تلفن خاکی یا BFC
کابل مسی مخابراتی توزیع یا MDF
کابل مسی مخابراتی کانالی یا CUC
کابل ژله فیلد کانالی تلفن یا CFC
کابل مهاردار هوایی یا SSC
کابل مخابراتی دوبل هوایی مهاردار
انواع زوج کابل تلفن
کابلهای مخابرات از یک زوج یا سیم رانژه تشکیل شده و تا ۲۰۰ زوج نیز به بازار عرضه میشوند. کابل مخابرات تک زوج در ترمینال کروز و به منظور ایجاد ارتباط به پورتها کاربرد دارد. قطر کابل مخابرات دو زوج نیز معادل ۰.۸ میلیمتر است و موجب ارتباط میان تلفن و پریز میشود. کابلهای ۱۰ زوج تلفن نیز در بازار موجود هستند و به طور معمول به صورت فویلدار ساخته میشوند. کابل ۱۰ زوج مخابراتی شیلد دار کاربردهای زیادی دارد و در دسته کابلهای بدون نویز قرار میگیرد. همچنین تا حدود زیادی از ایجاد اختلال در ارتباط نیز جلوگیری میکند. لازم به ذکر است کابلهای تلفن براساس نوع نیاز و کاربرد مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین از دیگر انواع کاربردی این کابلها میتوان به تک زوج، ۲ زوج و ۶ زوج اشاره کرد.
سطح مقطع کابل مخابرات
کابلهای مخابراتی با سطح مقطع ۰.۴، ۰.۵، و ۰.۶ میلیمتر مربع تولید میشوند. هرچه سطح مقطع این کابلها بالاتر باشد، میزان قدرت انتقال سیگنال کابل نیز بیشتر میشود. به همین دلیل در صورت نیاز به یک کابل قدرتمند، باید کابل ضخیمتر با سطح مقطع بالاتر انتخاب کرد. همچنین استفاده از کابلهای ضخیم برای مسیرهای طولانی گزینه مناسبی به شمار میآیند زیرا دچار افت کیفیت نمیشوند. برای داخل ساختمانها نیز از کابلهای دو زوج به بالا با سطح مقطع ۰.۴، ۰.۵ و ۰.۶ میتوان استفاده کرد.
قیمت کابل مخابرات
قیمت کابل مخابرات براساس تعداد زوج، سطح مقطع، جنس روکش، شرکت تولیدکننده و نوع هادی تعیین میشود. توجه نمایید هرچه سطح مقطع کابل بالاتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر میشود زیرا سطح مقطع ارتباط مستقیمی با میزان قدرت سیگنال دارد. همچنین میزان مس به کار رفته در هادی نیز بیشتر میشود.
خرید کابل تلفن
امروزه تهیه و خرید انواع سیم و کابل از فروشگاهها و بازار این تجهیزات امکانپذیر است. یکی از مشهورترین بازارهای سیم و کابل و تجهیزات برقی، بازار لالهزار تهران است. همچنین شما کاربران گرامی با مراجعه به سایت راندنو میتوانید لیست فروشندگان و تولیدکنندگان انواع کابل از جمله کابلهای مخابراتی را مشاهده نمایید. سپس میتوانید به صورت مستقیم با تأمینکنندگان این تجهیزات در ارتباط باشید و کالای مورد نظر را خریداری نمایید.
راههای ارتباطی با راندنو:
شماره تماس: ۰۲۱-۷۷۹۹۹۵۴۵
آدرس سایت: https://randeno.com/
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات