• سه‌شنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402092819817
  • خبرنگار : 50598

ارسال ۳۸۳ اثر به دومین دوره جشنواره کشوری نشاط دانشگاه فنی و حرفه‌ای

ارسال ۳۸۳ اثر به دومین دوره جشنواره کشوری نشاط دانشگاه فنی و حرفه‌ای

ایسنا/مرکزی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: ۳۸۳ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه دومین دوره جشنواره کشوری نشاط دانشگاه فنی و حرفه‌ای ارسال شده است.

محمدرضا جلیلی، ۲۸ آذر ماه در مراسم اختتامیه دومین دوره جشنواره کشوری نشاط دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای که به میزبانی استان مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: مناسبت‌های باستانی و اسلامی ما سراسر شادی و نشاط است و ما همچنان نیاز به نشاط و شادابی در جامعه داریم.

وی با بیان اینکه سبک زندگی ایرانی و اسلامی با نشاط آمیخته شده است گفت: اگر شادی و نشاط در جامعه نباشد، مشارکت اجتماعی پایین می‌آید و جامعه پیشرفت نخواهد کرد.

جلیلی با بیان اینکه مطابق با اصول اسلامی، ایمان بالاترین شاخص آرامش روانی است گفت: مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری، شادی و نشاط باید به جامعه تزریق شود که این مهم، نیاز به برنامه ریزی دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور تصریح کرد: دشمنان تلاش زیادی می‌کنند تا جوانان ما را مأیوس کرده و فرهنگ خودرا بر ما غالب کنند، بنابراین ما وظیفه داریم برنامه‌هایی نظیر نشاط و مسابقات ورزشی را در جامعه و به خصوص در دانشگاه‌ها ارتقا دهیم.

وی با بیان اینکه ۳۸۳ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه دومین دوره جشنواره کشوری نشاط دانشگاه فنی و حرفه‌ای ارسال شده است گفت: دانشجویان، استعدادها و توانمندی‌های خود را در حوزه‌های ادبی، هنرهای تجسمی، صوتی و تصویری، ایده‌های خلاقانه و مشاوره در این جشنواره به نمایش گذاشتند.

وی افزود: این جشنواره با محوریت ورزش و نشاط اجتماعی، ارائه راهکارهای نو و خلاق، افزایش روحیه نشاط و شادکامی در جامعه دانشگاهی، ارتقاء سلامت و مسئولیت پذیری اجتماعی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی برگزار شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم سال‌های بعد در بحث‌های محتوایی جشنواره بتوانیم پیشرفت داشته باشیم گفت: دانشگاه مبدا تحولات است و در دانشگاه باید نشاط را ایجاد کنیم. دانشگاه فنی و حرفه‌ای، الگوی دانشگاه‌های نسل چهارم و پیشگام توسعه دانشگاه‌ها در تمامی زمینه‌هاست.

جلیلی با بیان اینکه بر خلاف بسیاری از مکاتب که فردی نگر هستند، اسلام فرهنگ جمعی نگر دارد تصریح کرد: بایستی فرهنگ مثبت اندیشی را در جامعه ترویج کنیم. چندین سند سبک زندگی ایرانی و اسلامی در حوزه‌های مختلف در سال‌های قبل نوشته‌ایم که امیدواریم توسط دستگاه‌ها اجرایی شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: دولت قبل اراده‌ای برای عملی کردن سندهای سبک زندگی نداشت و امیدواریم دولت انقلابی بتواند این سندها را در جامعه اجرایی کند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای الگوی اشتغال در کشور است گفت: چند هفته پیش در کرمان با صاحبان معادن و صنایع جلسه گذاشتیم تا ۹۲۰۰ دانشجو جذب صنایع و معادن کرمان شوند. امیدواریم در استان مرکزی نیز با وجود این حجم از صنایع چنین اتفاقی بیفتد.

جلیلی اضافه کرد: امروز سطح پذیرش مسئولیت اجتماعی در جامعه به شدت پایین آمده است و این وظیفه دانشگاه است تا به این موضوع بپردازد. رسالت استاد دانشگاه این نیست که فقط تدریس کند بلکه باید ارتباط اجتماعی بین دانشجویان را تقویت کند و نقش مشاوره‌ای برای دانشجویان داشته باشد.

جواد افشار نجفی، مسئول نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی نیز اظهار کرد: اگر فردی در زندگی، کسل و بی‌حوصله باشد، هیچ بهره‌ای در دنیا و آخرت نخواهد برد. هر فردی به اندازه تلاش و نشاط خود از دنیا و آخرت بهره خواهد برد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حوزه امید و نشاط آفرینی گفت: متاسفانه در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که متوسط گفت و گو بین زوجین در ایران ۲۴ دقیقه در روز است و باید فرهنگ گفت و گو و ارتباط جمعی را به وسیله نشاط و امید تقویت کنیم.

مهرداد احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی نیز اظهار کرد: در متون اسلامی، در خصوص نشاط آفرینی، اشارات و تذکرات فراوانی شده است. نشاط در تمامی ابعاد جامعه مهم است و پیشرفت یک کشور مرتبط با نشاط افراد جامعه است که باید دولت‌ها برای تزریق نشاط در جامعه کار ویژه کنند.

وی اضافه کرد: دولت سیزدهم بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری کارهای فراوانی را در حوزه نشاط آفرینی به جامعه انجام داده است که دانشگاه فنی و حرفه‌ای در این موضوع پیشگام بوده و دومین دوره جشنواره نشاط را امسال برگزار کرده است.

احمدی با اشاره به برنامه‌های لازم در حوزه تزریق نشاط در جامعه گفت: بحث ایمان و جهان بینی درست، زهد و تقوا، نظم و داشتن برنامه برای زندگی، ارتباط با افراد موثر به منظور ارتقای زندگی، دعا و ارتباط با خداوند، ارتباط سالم و دو طرفه با اطرافیان خود، ورزش و تغذیه مناسب، ارتباط با طبیعت، پرداختن بیشتر به هنر اصیل ایرانی و ترویج فرهنگ مثبت اندیشی از جمله برنامه‌ها در حوزه نشاط آفرینی است.

وی با بیان اینکه باید نسل جوان با زبان و امکانات روز به ما کمک کنند تا نشاط به جامعه تزریق شود افزود: چنین جشنواره‌هایی حسناتی دارد که از جمله آنها، مشارکت جوانان و دادن انگیزه به جوانان و افزایش خودباوری در بین جوانان است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی تصریح کرد: در دنیا به موضوع نشاط آفرینی به عنوان یک صنعت نگاه می‌کنند که امیدواریم دولت برنامه ریزی کند تا صنعت نشاط آفرینی را در جامعه مطابق با اصول جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha