به گزارش ایسنا، علی رمضانی با اشاره به برگزاری المپیاد بینالمللی میکروالکترونیک اظهار کرد: هر ساله توسط کمیته جهانی، این مسابقات در دو مرحله کشوری و بینالمللی برگزار میشود؛ این رویداد یکی از مهمترین رویدادهای بینالمللی در حوزه الکترونیک محسوب میشود که به زبان لاتین برگزار میشود.
وی افزود: هدف از برگزاری این رقابت، کشف مستعدترین و خلاقترین مهندس یا دانشجوی جوان زیر ۳۰ سال است.
رمضانی یادآور شد: مرحله کشوری هجدهمین المپیاد میکروالکترونیک در ۲۹ شهریور سال ۱۴۰۲ در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از پژوهشگران مهندسی برق و الکترونیک برگزار شد که موفق شدم با کسب بالاترین امتیاز و رتبه نخست کشوری به عنوان سرگروه تیم ملی جمهوری اسلامی ایران به مرحله جهانی راه پیدا کنم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در مرحله بینالمللی این المپیاد که به میزبانی ارمنستان و با حضور نمایندگان بیش از ۳۰ کشور دنیا برگزار شد، موفق به کسب مدال و دیپلم افتخار هجدهمین المپیاد جهانی میکروالکترونیک (International Microelectronics Olympiad) شدم.
بر اساس این گزارش، هجدهمین المپیاد جهانی میکروالکترونیک با حضور ۹۰۰ شرکت کننده از ۳۰ کشور جهان از جمله ایران، آلمان، آمریکا، انگلیس، روسیه، صربستان، آرژانتین، تایوان، بلاروس، بوسنی و هرزگوین، برزیل، هند، مالزی، شیلی، امارات، پرو، ویتنام و ... به میزبانی ارمنستان برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات