• چهارشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1402092216046
  • خبرنگار : 50105

افزایش قیمت موادغذایی در هند به پیاز و گوجه رسید

افزایش قیمت موادغذایی در هند به پیاز و گوجه رسید

تورم هند با افزایش قیمت موادغذایی شتاب می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، تورم هند برای اولین‌بار در چهار ماه گذشته با افزایش قیمت مواد غذایی افزایش یافت و به بانک مرکزی این کشور مجالی داد که نرخ بهره را برای مدت طولانی‌تری بالاتر نگه دارد.

داده‌های وزارت آمار هند نشان داد که شاخص قیمت مصرف‌کننده در نوامبر نسبت به سال قبل ۵.۵ درصد افزایش یافته است که کمتر از میانگین ۵.۷۸ درصد برآورد شده در نظرسنجی بلومبرگ از اقتصاددانان است. تورم از ۴.۸۷ درصد در اکتبر افزایش یافت و از هدف ۴ درصدی بانک مرکزی فاصله گرفت.

تورم مواد غذایی که حدود نیمی از سبد قیمت مصرف‌کننده را تشکیل می‌دهد، از ۶.۶۱ درصد در اکتبر به ۸.۷ درصد افزایش یافت. قیمت پیاز و گوجه فرنگی پس از بارندگی‌های نامنظم در دوره باران‌های موسمی که منجر به کمبود شد، افزایش یافته است.

دولت هند، طیف گسترده‌ای از مواد غذایی اصلی از جمله پیاز، گندم و برنج را از صادرات محدود کرده است زیرا تلاش می‌کند فشارهای قیمتی را پیش از انتخابات سراسری در سال ۲۰۲۴ مهار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha