• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402092115625
  • منبع : دانشگاه تهران

برگزاری سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در مهر ۱۴۰۳

برگزاری سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در مهر ۱۴۰۳

دبیر سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی به دانشجویان ایران، از برگزاری این رویداد فرهنگی در مهر ۱۴۰۳ خبر داد و اظهار امیدواری کرد که در این دوره بیش از گذشته بتوان در داوری‌ها عدالت را بهتر رعایت کنیم.

به گزارش ایسنا، جمال رحیمیان، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری و نمایندگان سازمان‌های همکار در محل سالن جلسات حوزه ریاست، برگزاری این رویداد فرهنگی را خارج از قوانین و مقررات اداری کاری حسی و از روی عشق و علاقه دانست و گفت: همه این موارد را مرهون الطاف الهی و همکاری صادقانه دوستان هستیم.

وی، تأثیرگذاری برگزاری این قبیل رویدادهای فرهنگی را در میان جوانان و دانشجویان کشور بسیار ارزشمند برشمرد و افزود: از حضرت رسول اکرم(ص) نقل است که خطاب به امیرالمومنین(ع) که عازم یمن بودند گفت اگر بتوانی در این سفر یک نفر را هدایت کنی ارزش آن بالاتر از همه منظومه شمسی است.

دبیر سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی به دانشجویان ایران، با بیان اینکه به جد معتقدم کار تندیس فداکاری رسالت احیاء انسان‌ها، روح‌ها و جان‌های انسان‌ها را برعهده دارد، در ادامه تصریح کرد: در قالب برگزاری این رویداد فرهنگی طی ۱۲ دوره بیش از ۵۵۰ گروه و فرد فداکار شناسایی و به جامعه معرفی شدند و قطعاً این جوانان و دانشجویان فداکار پس از تقدیر روحیه ایثار و فداکاری خود را هم‌چنان حفظ کرده و اشاعه می‌دهند.

رحیمیان، فعالیت‌های ایثارگرانه در جهت آبادانی و نجات جان انسان‌ها را شایسته تقدیر دانست و گفت: در این دوره می‌توان از ایده‌های جدید جوانان کانون‌های دانشجویی و خیریه‌ها هم استفاده کرد و امید می‌رود در سیزدهمین دوره برنامه‌ریزی در فضای دانشجویی و با ایده‌های جدید دانشجویی شکل بگیرد.

وی، برگزاری این دوره را متفاوت از دوره‌های قبل پیش‌بینی کرد و افزود: شناسایی جوانان گمنامی که برای نجات جان هموطنان خود به محیط‌های دور دست رفته و با از خودگذشتگی جان خود را به خطر می‌اندازند جای تقدیر مادی و معنوی بسیار دارد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، از بازنگری و بازنویسی آیین‌نامه برگزاری مراسم اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران پس از برگزاری جلسه نقد دوره دوازدهم خبر داد و گفت: سپس این آیین‌نامه در شورای سیاستگذاری و شورای‌عالی برای اجرا به تصویب نهایی خواهد رسید.

یکی از حاضرین هم مهم‌ترین لوازم فرهنگسازی در جامعه را گفتمان‌سازی در قالب برگزاری نشست‌ها و ... دانست و نمونه بارز آن برگزاری پیش‌نشست‌هایی در دانشکده‌ها با حضور کارشناسان در سال ۹۸ عنوان کرد که بازخورد مناسبی هم داشت.

از دیگر حاضرین کار در حوزه برگزاری تندیس فداکاری را کاری مثبت و ارزشمند دانست و اظهار امیدواری کرد که این قبیل حرکت‌های مثبت و ارزش‌آفرین در سال‌های آینده هم ادامه داشته باشد.

براساس این گزارش، در این جلسه نمایندگان سازمان‌های همکار از سازمان‌های انتقال خون، نظام پزشکی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و سازمان جوانان هلال‌احمر حضور داشتند که با اعطای لوح و هدایایی نقدی از آن‌ها تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha