• یکشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402091913296
  • خبرنگار : 50034

مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته اعلام کرد

سهم ۴ درصدی صنایع پیشرفته در صنعت کشور

سهم ۴ درصدی صنایع پیشرفته در صنعت کشور

ایسنا/همدان مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته گفت: سهم صنایع پیشرفته در صنعت کشور چهار درصد است که نسبت به هدفگذاری ۲۰ درصدی، خیلی عقب است.

محسن نادرمنش یکشنبه ۱۹ آذر در ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان همدان، با بیان اینکه سرمایه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته ۱۲۵ میلیارد تومان بود که امسال به ۵۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است، اظهارکرد: برنامه داریم طی دو سال آینده سرمایه صندوق به ۲۰ همت برسد چرا که نیاز صنایع پیشرفته کشور چیزی حدود ۲۰۰ همت در سال است که بخشی از بازارهای سرمایه تأمین می‌شود و سهم حوزه صنعت نیز ۲۰ همت می‌تواند جوابگوی نیازها، به همراه تأمین مالی سایر بازارها باشد.

وی تصریح کرد: سهم صنایع پیشرفت در صنعت کشور حدود چهار درصد است که نسبت به هدفگذاری ۲۰ درصدی دیده شده در درازمدت خیلی عقب است و باید تلاش جدی شود.

نادرمنش با بیان اینکه سهم صنایع پیشرفته در GDP کشور زیر یک درصد است، خاطرنشان کرد: صادرات صنایع پیشرفته کشور هم زیر یک درصد است که عقب‌تر از اهدافی است که برای اقتصاد کشور دیده شده است.

وی با تأکید بر اینکه نیاز است کار بسیار جدی صورت بگیرد، افزود: صندوق حمایت از صنایع پیشرفته باید تأمین مالی مناسبی داشته باشد به طوری که از سال ۱۴۰۰ توانستیم هر ساله ضمانت‌نامه‌ها را چند برابر کنیم و امسال بر روی ۱۰۰۰ ضمانت‌نامه هدفگذاری کردیم که در ۹ ماهه امسال توانستیم این هدف را محقق کنیم و بیش از ۱۲۰۰ ضمانت‌نامه مصوب داریم.

رئیس هیأت مدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با اشاره به تمرکز زیاد متقاضیان و ارائه خدمات در استان تهران، تصریح کرد: از سال گذشته ایجاد نمایندگی در استان‌های دیگر آغاز شده و در استان‌هایی که دفاتر را افتتاح کردیم، توانستند بنگاه‌های خوبی به ما معرفی کنند و خدمات بگیرند. خوشبختانه از دو سال گذشته سهم استان‌های دیگر به ۳۰ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه ۱۳ حوزه از صنایع پیشرفته تحت پوشش صندوق حمایت از صنایع پیشرفته قرار دارند، یادآور شد: بازاریابی داخلی و خارجی، خدمات مهندسی و طراحی، طرح‌های تولید، تولید انبوه، دریافت تأییدیه‌های فنی و خرید و انتقال جذب و توسعه فناوری‌های پیشرفته از زمینه‌های حمایتی این صندوق است.

نادرمنش با تأکید بر اینکه امسال سرمایه‌گذاری به صورت غیرمستقیم آغاز شده است، اظهارکرد: صندوق نوآوری و شکوفایی شریک استراتژیک ماست.

صندوق ۱۰۰۰ میلیاردی هوشمندسازی معادن در حال تأسیس است

وی با اشاره به اینکه صندوق ۱۰۰۰ میلیاردی هوشمندسازی معادن در حال تأسیس است، بیان کرد: هوش مصنوعی، میکروالکترونیک و بایونیک صنعتی جزو اولویت‌های خاص است که حمایت‌های ویژه از آنها می‌شود.

مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با بیان اینکه تولید موتور هواپیما را یک طرح ملی می‌بینیم، یادآور شد: زنجیره سیلیکون هم زنجیره تأمین خاص است که جزو اولویت‌های ماست.

به گزارش ایسنا، در پایان این جلسه تفاهم‌نامه همکاری صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با استانداری همدان منعقد و دفتر نمایندگی این صندوق در استان همدان راه‌اندازی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha