به گزارش ایسنا، رسول محمدقلی در سیوهفتمین نشست رؤسای بنیادهای نخبگان استانی با اشاره به اجرایی شدن حداکثری سند راهبردی امور نخبگان، گفت: ما تمام بندهای این سند را مطالعه و بررسی کردیم که به کدام بند کمتر توجه شده تا بتوانیم تمرکزمان را در آن نقاط بیشتر کنیم.
وی ادامه داد: اولین موضوع بحث شناسایی فعال است، تصمیمی اتخاذ شده که سیاست شناسایی از حالت منفعل به سمت فعال برود و دومین مورد مربی محوری و توجه به عنصر مربی، معلم و استاد است.
محمدقلی گفت: مردمی سپاری، هدایت و تربیت استعدادها موضوع مهم دیگری است که در آن سیاست کلان مردمی سپاری و مربی محوری با هم تلفیق میشوند.
معاون مستعدان و آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان، پیوستگی در هدایت و تربیت را از دیگر سیاستها برشمرد و گفت: باید زیر ساختهای مناسب برای حمایت و پشتیبانی فراهم شود و همچنین تنوع بخشیدن به مخاطبان در دستور کار قرار گیرد. عمده توان ما باید برای مستعدان علمی باشد، اما باید از مستعدان حوزههای دیگر مانند هنری، ادبی و ... نیز حمایت فعال صورت بگیرد.
معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: راهکار تنوع بخشی باید بهگونهای باشد که مخاطب با شیوهای مناسب، شناسایی و متناسب با مقتضیات نخبگیاش در مسیر درست از تسهیلات مناسب بهرهمند شود.
انتهای پیام
نظرات