عبدالله معتمدی در گفتوگو با ایسنا، تصمیم مدیریت جدید خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در راهاندازی بخش مستقل دانشگاهی را اقدامی بسیار مهم و ارزشمند توصیف کرد و افزود: زبان، نگاه و دیدگاه دانشجو به دلیل ماهیت آرمانخواهی و قدرت تفکر انتزاعی که آنها دارند به هر نسبتی که گسترش پیدا کند، مهم است. برایناساس اگر این امکان فراهم باشد که رسانههای مختلف بتوانند زبان و نگاه دانشجویان را منعکس کنند، اقدام بسیاری ارزشمند صورتگرفته است.
وی در ادامه تصریح کرد: بهعبارتدیگر ما در کشور خود ظرفیتی بهعنوان ظرفیت جوانان داریم که بخشی از آنها افرادی هستند که در دانشگاهها تحصیل میکنند و جز مستعدترین، خوشفکرترین سرمایههای ملی ما به شمار میروند. به این جهت اگر در کشور مجموعه رسانهای همانند ایسنا وجود داشته باشد تا افکار و اندیشههای دانشجویان را منتشر کند، اعتمادبهنفس دانشجویان افزایش خواهد یافت و آنها احساس خواهند کرد که صدا، حرف و دیدگاههایشان نشر پیدا میکند بهطوریکه جامعه به دیدگاههایشان اهمیت قائل میشود. از طرف دیگر مخاطبان صدای دانشجویان اعم از مدیران دستگاهها و نهادها نیز وقتی میبینند افرادی نخبه در محیط بیرون از سازمان عملکرد آنها را نقد یا تحلیل میکنند بهراحتی از دیدگاههای انتقادی، نظر یا پیشنهادهای دانشگاهیان استفاده خواهند کرد.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: بنابراین اینکه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) تصمیم گرفته است ظرفیتی را برای انعکاس نظرات دانشجویان و دانشگاهیان اختصاص بدهد، به نظر بنده کار پسندیدهای انجام داده است. امیدواریم این خبرگزاری در آینده نیز بتواند با جهتی مثبت و انتقال دیدگاههای دانشگاهیان (دانشجویان و اساتید) و انعکاس آن به جامعه، زمینه خودباوری دانشجویان و جامعه را فراهم کند.
وی در پایان گفت: در ادامه صحبتهایم باید تاکید کنم که راهاندازی سرویس دانشگاه ایسنا با کیفیتی که به آن اشاره داشتیم، شرایط خوبی را ایجاد کرده که مدیران و مسئولان جامعه بیشتر و هدفمندتر از قبل بتوانند از نقطهنظرات و دیدگاههای دانشگاهیان استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات