به گزارش ایسنا، دکتر سجاد محمدعلینژاد امروز در نشست خبری هفته ملی پژوهش و فناوری که در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، برگزاری هفته پژوهش و فناوری را فرصتی برای ارائه قابلیتها و دستاوردهای نظام علم و فناوری دانست و گفت: این فرصت میتواند نیازهای کشور را به فناوران و شرکتها متصل میکند که در نهایت منجر به ارائه خدمات میشود.
وی افزود: در حال حاضر ۱۲ هزار و۱۶۴ واحد فناور در پارکها و مراکز رشد مستقر هستند و در این واحدها ۱۲۳ هزار و ۹۹۸ نفر مشغول به فعالیت هستند.
محمدعلینژاد، فن بازار را از دیگر برنامههای نمایشگاه پژوهش و فناوری نام برد و گفت: در این نمایشگاه ۲۰۸۸ محصول ارائه میشود که به این شرح است:
* فناوریهای زیستی: ۴۸۶ فناوری
* فناوری نانو: ۱۹۶ فناوری
* اپتیک و فوتونیک: ۱۰۳ محصول
* مواد پیشرفته: ۱۴۱ محصول
* سختافزارهای حوزه برق و الکترونیک: ۳۲۲ محصول
* فناوری اطلاعات: ۲۴۷ محصول
* تجهیزات پیشرفته ساخت و تولید: ۳۱۶ محصول
* فناوری دارویی: ۸۷ محصول
* تجهیزات پزشکی: ۱۲۱ محصول
* هوافضا: ۱۸ محصول
* سایر حوزهها: ۵۱ محصول
معاون فناوری وزیر علوم یادآور شد: از تعداد ۲۰۸۸ محصول حدود ۱۴۵۰ محصول مربوط به دانشگاهها، ۲۱۳ محصول مربوط به پژوهشگاهها، ۲۳۶ محصول مربوط به پارکها، ۱۳۳ محصول مربوط به مراکز رشد و ۴۵ محصول مربوط به سایر سازمانها میشود.
وی اضافه کرد: رونمایی از برخی محصولات از دیگر برنامههای این هفته است که در حال حاضر ۵۷ محصول در مرحله ارزیابی قرار دارد و در نهایت ۲۵ محصول رونمایی میشود.
محمدعلینژاد خاطرنشان کرد: با توجه به دغدغه پژوهشگران، فناوران و مدیران در حاشیه این نمایشگاه کارگاههایی برگزار میشود. نظام ایدهها و نیازها، آشنایی با آیندهسازان. پردیسهای علم و فناوری، تهیه اسناد اختراع، نشان تجاری و تجاریسازی نوآوریها از موضوعات این کارگاهها است.
وی تقدیر از فناوران را از دیگر برنامههای این رویداد نام برد و گفت: تعداد ۱۷۶ فناوری از سراسر کشور در این رویداد معرفی میشود، برای این امر ارزیابیهای اولیه آن پایان یافته است.
به گفته وی، تاکنون ۷۲ فناور از سوی دانشگاهها، یک نفر از دانشگاه آزاد، ۱۰ نفر از سوی پژوهشگاهها، ۲۱ نفر از سوی دستگاههای اجرایی، ۵۰ نفر از سوی پارکهای استانی، ۱۳ نفر از پارکهای دستگاهی و ۱۳ نفر از سوی مراکز رشد معرفی شدهاند.
انتهای پیام
نظرات