علی احمدی، بازرس کل چهارمحال و بختیاری ۱۱ آذرماه در این آیین اظهار کرد: برخی از مفاد برنامه و بودجه به دلیل شأن نظارتی برای اعتبارات ابلاغی به سازمان مدیریت و برنامهریزی محول کرده و این سازمان نظارتهای لازم را تاکنون انجام داده است.
وی افزود: میتوان گفت در سازمان مدیریت و برنامهریزی توزیع اعتبارات به جای نگاه چانهزنی به کار کارشناسی تبدیل شده که باید کل کشور از این مسأله الگو بگیرند.
احمدی گفت: چهارمحال و بختیاری در بحث جذب اعتبارات در راستای توزیع عدالت محوری در حد توان به این مساله توجه کرده است، از طرفی وظیفه این سازمان به واسطه رسالتها و ماموریتها، در همه امور دستگاههای اجرایی دخالت داشته و به خوبی ماموریتها و رسالتهای خود را انجام داده است.
بازرس کل چهارمحال و بختیاری بیان کرد: کمترین شکایات به سازمان بازرسی از سازمان مدیریت و برنامهریزی گزارش شد.
وی بر تقویت بیش از پیش عدالت محوری و ارتقای سلامت اداری در این سازمان تاکید کرد.
در ادامه حمیدرضا منتظری، سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: پذیرش و مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی، پیش از بعد دنیوی باید رابطه اخلاص، شرایط و حقالناس را نیز در بر داشته باشد.
وی گفت: سازمان برنامه و بودجه و سازمان مدیریت و برنامهریزی مغز متفکر، خلاق و تصمیمگیری برای مدیران ارشد نظام هستند، آنچه در سازمان برنامه و بودجه مهم بوده شناخت به همراه دانش است.
منتظری اتکا بودجه به درآمدهای پایدار و نبود وابستگی بودجه به نفت، شفافیت و اطلاع رسانی در مصارف بودجه، اصلاح کمتر قوانین دائمی را از جمله مواردی مطرح کرد و گفت: باید این مسائل در خصوص بودجه مورد توجه قرار گیرند.
وی بیان کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی باید در بستر الکترونیکی مخزنی را برای ثبت ایدهها از سوی مردم فراهم کند.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به رعایت عدالت اداری، تصریح کرد: این موضوع مدنظر رئیس جمهور قرار دارد، البته در سطح استان رعایت عدالت از مولفههای مهم تخصیص اعتبارات است، همچنین استفاده از ظرفیت نخبگان، اساتید، علما و تشکلهای خصوصی در زمینه توسعه استان باید مدنظر قرار گیرد.
منتظری استفاده از نیروهای جوان، ایجاد نظام انگیزشی برای کارکنان و پرهیز از حواشی، توجه به آموزش هدفمند، مستمر و مؤثر کارکنان دولت با رویکرد توانمندسازی، احصا و اولویتبندی پروژههای نیمه تمام عمرانی براساس میزان پیشرفت، توسعه و نیاز بودجهای، اتکا به بخش خصوصی، جذب سرمایهگذار و هلدینگ های مهم به استان، نظارت مستمر و مؤثر به صورت میدانی از پروژهها و توجه به بودجهها بر مبنای عملکرد، تدوین شناسنامه برای استان و شهرستانها را از موارد مورد توجه برشمرد.
وی بیان کرد: هرگونه اقدام در سازمان باید براساس ملاحظات، مقررات و با رعایت همه موازین و هماهنگیهای قانونی توسط تیم کارشناسی انجام شود.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی رشد، توسعه و بالندگی در چهارمحال و بختیاری آغاز شده است، البته اگر حمایتهای لازم نباشد، نمیتوان با استانهای قوی رقابت کرد که درخواست میشود به این استان از حیث منابع توجه بیشتری صورت گیرد.
در ادامه علی شهریارپور، رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: اعتبار مصوب استان در سال ۹۵ از ۷۷۳ میلیارد تومان به شش هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ رسیده که در سال گذشته از میزان اعتبار مصوب، چهار هزار و ۶۴۶ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
وی افزود: در دور اول سفر، از اعتبارات عمرانی ابلاغی به استان که ۱۳ هزار و ۱۷۱ میلیارد تومان بوده، سهم سازمان برنامه ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان معادل ۵۷ درصد تخصیص یافته، تعهد استانی ۷۶۸ میلیارد تومان بوده که ۲۷۷ میلیارد تومان معادل ۳۶ درصد تخصیصی و تعهد وزارتخانهها سه هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۸۸۲ میلیارد تومان آن معادل ۲۳ درصد تخصیص داده شده است.
شهریارپور ادامه داد: در دور دوم سفر، ۱۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای پروژههای استان مصوب شده است.
به گفته وی، ظرفیت اجرای کارهای عمرانی در استان ۶۸۰۰ میلیارد تومان بوده که این امر میتواند برای طرحهای عمرانی موثر باشد.
شهریارپور با اشاره به اخذ مجوز ماده ۲۳، تصریح کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر مجوز برای طرحهایی همچون بیمارستان هاجر، هشت پروژه فاصلاب شهری و چهار پروژه راه ارتباطی استان صادر شد.
انتهای پیام
نظرات