• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402091107348
  • خبرنگار : 71505

برقی سازی ناوگان حمل و نقل، راهکار زاکانی برای آلودگی هوای تهران

برقی سازی ناوگان حمل و نقل، راهکار زاکانی برای آلودگی هوای تهران

شهردار تهران درباره آلودگی هوای تهران گفت: اهتمام ما بر این است که پرونده آلودگی هوا و مشکلات ناشی از آن با ساماندهی و برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی به اتمام برسد.

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در حاشیه آیین رونمایی از دومین دوره طرح «من شهردارم» در جمع خبرنگاران در خصوص آلودگی هوای تهران  با بیان اینکه ما ۲۷ ماه در شهرداری مشغول به کار هستیم و آلودگی از ده‌ها سال قبل ایجاد شده است، افزود: امروز در مسیر برقی‌سازی قرار گرفتیم و امیدواریم مردم در سالهای بعد شاهد چنین شرایطی نباشند.

وی تأکید کرد: ما به شدت به دنبال برقی‌سازی ناوگان در بخش اتوبوس، مینی‌بوس، ون، تاکسی و موتورسیکلت هستیم و واگن‌های مترو نیز افزایش می‌یابد. امسال اقدامات ما آغاز شده و در سال بعد به اوج می‌رسد.

زاکانی با تأکید بر اینکه پروژه‌های کلان نیز در شهر وجود دارد، گفت: بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان طرح در شهر اجرا می‌شود و از این میزان، هشت هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های اولین دوره از طرح «من شهردارم» اختصاص یافته است؛ اعتبار طرح‌های دوره دوم نیز پس از سه هفته مشخص خواهد شد.

به گفته شهردار تهران، در ایده اول طرح «من شهردارم» بالغ بر ۲ هزار و ۸۰ پروژه کارشناسی شده به رأی گذاشته شد. مردم از این تعداد پروژه، یک هزار و ۴۶۲ طرح را انتخاب کردند که به میزان ۶۳ درصد به پایان رسیده است؛ ما در حال حاضر جلوتر از برنامه هستیم و تا پایان سال، طرح به اتمام خواهد رسید و پشتیبانان و مردم از اجرای طرح‌ها مطلع خواهند شد.

وی افزود: برای انتخاب طرح‌ها، کارشناسی‌ صورت گرفت و مردم اولویت‌ها را انتخاب کردند. در دومین دوره طرح «من شهردارم» نزدیک به هزار و ۴۰۳ پروژه پیش‌بینی شده است. از یک ماه پیش ایده‌های مردم جمع‌آوری شد و ۶ هزار و ۵۰۰ ایده به دست ما رسید. پس از کارشناسی صورت گرفته، سه هزار و ۶۷۹ پروژه با پیش‌بینی هشت هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار به اقتضای نیاز محلات، انتخاب شد و مردم باید از بین این پروژه‌ها، اولویت‌ها را انتخاب کنند.

وی ادامه داد: در سه هفته پیش رو مردم می‌توانند ایده‌های جدید را نیز ارائه دهند و این ایده‌ها پس از کارشناسی به پروژه‌های در معرض انتخاب اضافه شود. برای انتخاب پروژه‌های اولویت‌دار، کارشناسی‌ها صورت بگیرد تا از هزینه‌ها خودداری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۱ ۱۶:۱۳

عدم تخریب منابع طبیعی ، عدم فروش تراکم ،عدم ساخت و ساز های حکومتی در منطقه های ۲۲ ، بالای اتوبان ارتش ،شیان ،سرخه حصار راه حل است نه برقی کردن خودروها

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۱ ۲۱:۵۸

بالاخره فهمیدیدباید وسایل نقلیه برقی بشن راستی فکری هم برای بنزین های خراب بکنید آیا آسمان آبی و پرستاره را خواهیم دید ؟؟؟

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۱ ۲۲:۴۳

از بین بردن فضای سبز مناطق مختلف جهت برج سازی و سود هنگفت برج سازان قطع درختان کهن سال به دلایل واهی و خودروهای فرسوده و مازوت سوزی صنایع دلیل آلودگی است با چند دستگاه خودرو برقی مشکل حل نمیشود

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۲ ۰۷:۰۸

بنزین مفت این بدبختی رو هم داره