محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در ادامه سلسله نشستهای فصلی و بازدید از موسسات سینمایی از مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی بازدید کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، محمد خزاعی امروز دوشنبه( ۶ آذرماه) در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی حضور پیدا کرد.
وی در جمع مدیران مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و پویانمایی و اعضای ستاد برگزاری سینما حقیقت با اشاره به فعالیت رضایتبخش مرکز گسترش به عنوان یکی از زیرمجموعههای سازمان سینمایی، تاکید کرد: آنچه به عنوان یکی از امتیازهای مرکز، شناخته میشود ارتباطی است که با بدنه فیلمسازان مستند، اعضای صنوف و سینماگران استانی دارد، این تعامل در جهت تولید و دیده شدن سینماگران مستند باید تقویت شود. خلاقیت، نوآوری و توجه به استانها در عملکرد مرکز دیده میشود و تولیدات از نظر کمی و کیفی، متنوع و از منظر محتوا، قابل توجه هستند. مرکز یکی از موسسات موفق سازمان سینمایی است.
خزاعی پس از شنیدن گزارش محمد حمیدی مقدم مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و پویانمایی و دبیر هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» و گزارش دیگر مدیران مرکز و ستاد برگزاری این رویداد، گفت: در مجموعه سازمان سینمایی، در تلاشیم به اهداف و برنامههایی که از روز اول داشتیم دست یابیم، در تولید شاهد رونق در همه زیر مجموعهها هستیم، همچنین به برگزاری رویدادها و محافلی که نیازهای آموزشی و تئوریک سینمای ایران را برطرف کنند، توجه داریم. جشنوارهها با رونق، استقبال سینماگران خارجی، تولد نسل تازهای از سینماگران داخلی، در حال برگزاری است و در توسعه زیرساختها، پیشرفت داشتهایم.
رئیس سازمان سینمایی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه باید بر اساس کلان برنامههای ابلاغ شده ، افق چشم انداز سینمای مستند در همه حوزهها اعم از تولید، جشنواره، بازرگانی، بین الملل، پژوهش و آموزش برای سال ۱۴۰۳ ترسیم شود اظهار داشت: شاهد نوزایی محتوایی، جهش در سینمای مستند استانی، توسعه حوزه پژوهش و رشد کمی و کیفی آثار مستند هستیم در عین حال، باز هم نیاز داریم برای حرکت مطمئنتر در مسیر پیش رو و تقویت این حوزه، با آینده پژوهی و تحلیل نیازهای فرهنگی و گفتمانی و نیز، گسترش شعاع پوشش و حمایت از جریان مستند طرح های جدیدتری اضافه شود.
او از مدیران مرکز گسترش درخواست کرد تا اسفند ماه سالجاری طرح ها و پروپوزال های مطالعاتی تازه برای غنیتر شدن و تداوم تحولات و جهش های سینمای مستند تهیه شود تا با دست پرتر به سراغ سال جدید برویم.
وی افزود: دولت و سازمان سینمایی به دنبال افزایش تصدیگری در تولید نیستند، اما نیاز بود در تولید مضامین استراتژیک و ملی ورود کنیم و دستاوردهای خوبی محقق شده است، خوشبختانه، با بازگشت به شرایط عادی اقتصادی، زمینه های ورود جدی تر بخش های خصوصی در این عرصه نیز، فراهم شده است.
خزاعی با اشاره به اهمیت جشنواره فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» گفت: سینمای مستند، جایگاه و اعتباری بالایی دارد و در عین حال، به مثابه نقطه آغازی برای کشف نسل جدید استعدادها، توسعه ظرفیتهای تازه بویژه در استانها و شهرستانها و ابزاری برای انگیزه دادن به هنرمندان و فعالان این حوزه است. قطعا،سینماگران استانی، نیازمند توجه و تمرکز بیشتری هستند، ضمن اینکه تعامل مرکز با سینماگران مستند و اعضای صنوف رسیدن به دستاوردهای عینیتر و افق برنامههای سازمان سینمایی را آسانتر میکند.
رئیس سازمان سینمایی همچنین، ضمن ابراز رضایت و تمجید از اقدامات تحولی مرکز گسترش سینمای مستند، اضافه کرد: با تیم منسجمی که در این مجموعه فعال هستند انتظار می رود تا در زمینه گسترش مناسبات بینالملل سینمای مستند، تقویت بازرگانی، توسعه ظرفیتهای آموزشی و آنلاین، ایجاد بانک اطلاعاتی و افزایش توان جلب مشارکت منابع خاموش سایر دستگاه های اجرایی و وزارتخانه ها در راستای توسعه و تقویت معیشت و اشتغال سینماگران در سال ۴۰۳ طرح های تکمیلی تر ارائه شود.
در این جلسه قادر آشنا معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، حبیب ایلبیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی، اصغر فارسی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی، یزدان عشیری مشاور رئیس سازمان و مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی، علیرضا اسماعیلی دستیار و مدیرکل حوزه ریاست سازمان سینمایی، محمد خزاعی را همراهی کردند.
عباس اسدالهی سهی معاون اداری، مالی، عبدالحسین بدرلو معاون مستند و قائم مقام، محمدرضا بهشتی مدیر امور مجامع و جشنوارهها، شهنام صفاجو مدیر تولید، شیرین نادری مدیر بینالملل، مجید رحیمی مدیر پژوهش و استانها، علی قلیزاده مدیر اداری، هومن مرادی کرمانی مدیر مستند، محمد طیب مدیر بازرگانی، محدثه واعظیپور مدیر روابط عمومی و عطالله ندیمی مدیر مالی مرکز و اعضای ستاد برگزاری هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» در این دیدار حضور داشتند.
هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» به دبیری محمد حمیدی مقدم از ۲۷ آذر تا ۲ دی ماه ۱۴۰۲ در پردیس چارسو برگزار میشود.
علی صبوری به صحنه تئاتر برگشت
نمایش کشتی شیطان «کمدی اکتشافات» به تهیهکنندگی آزاده نظری ، کارگردانی حامد وکیلی از سه شنبه با حضور علی صبوری روی صحنه میرود.
به گزارش روابطعمومی پروژه؛ نمایش کشتی شیطان «کمدی اکتشافات» به تهیه کنندگی آزاده نظری ، کارگردانی حامد وکیلی و نویسندگی امید طاهری از ۲۵ آبان ماه روی صحنه رفت.
علی صبوری -بازیگر کمدی- هفته گذشته در صحنه پایانی نمایش کشتی شیطان دچار آسیب دیدگی شده بود خوشبختانه بعد گذراندن دوره درمانی از سه شنبه همراه گروه روی صحنه میرود.
کشتی شیطان «کمدی اکتشافات»آبان و آذر ماه ساعت ۱۹ در سالن سینمایی عرفان (رزا) میزبان مخاطبان تئاتر است.
دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر دانشجویی پودس معرفی شد.
به گزارش ستاد خبری جشنواره تئاتر دانشجویی پودس، کیانوش ایازی به دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر دانشجویی پودس منصوب شد.
پانزدهمین دوره جشنواره سراسری تئاتر دانشجویی پودس که رویداد هنری ویژه دانشگاه نبی اکرم (ص) است،
در دو بخش تئاتر صحنهای ( اجرا مبتنی بر متن و اجرای مبتنی بر فرم) و بخش نمایشنامه از ۱۹ تا ۲۲ دی ماه در تهران برگزار خواهد شد. بر همین اساس، علاقهمندان میتوانند آثار خود را تا ۸ دی ماه به دبیرخانه جشنواره به نشانی https://forms.gle/۳pAVUBfFovgSbUdHA ارائه کنند.
گفتنی است ، کیانوش ایازی کارگردان، بازیگر، نویسنده و طراح هنری است. او دانش آموخته هنرستان هنرهای زیبا کارشناسی بازیگری و دانشجوی کارشناسی ارشد کارگردانی است وی در طول سالها فعالیت در عرصه نمایشنامهنویسی متونی چون «یکی از ما...»، «جنگ درون»، «آن ها» را به نگارش در آورده است.
وی همچنین در حوزه طراحی و کارگردانی آثاری چون «یکی از ما...»، «کلونی دلقک»، «جنگ درون»، «شبیه شکست»، «زیپ» «جانور » « دختران» «مرثیه ای برای یک مرد مرده» و «آن ها» را به اجرا درآورده است. وی همچنین بازی در آثاری چون «کرگدن»،«یکی از ما...»، «سه گاو یک شیر» و «ترب» را برعهده داشته است.
جایزه ویژه ایران شناسی در جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
مدیرکل حوزه ریاست بنیاد ایرانشناسی از اهدای جایزه ویژه این بنیاد به فیلم یا فیلمهای منتخبی از جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی در اولین دوره خبر داد.
حمید قمری مدیرکل حوزه ریاست بنیاد ایرانشناسی درباره همراهی و مشارکت این مجموعه با نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توضیح داد: ایران اسلامی متشکل از اقوام مختلف با فرهنگها و گویشهای متفاوت است که علیرغم انجام پژوهشها و مطالعات متعدد در بنیاد ایران شناسی، تاکنون در قاب سینما به جایگاه اقوام ایرانی توجه ویژه ای صورت نگرفته است.
وی افزود: موسسه فرهنگی هنری فصل هنر برای اولین بار به این حوزه ورود جدی و اولین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را به دبیری کمال تبریزی راهاندازی کرد. بنیاد ایرانشناسی نیز در راستای رسالت خود مبنی بر شناسایی ایران عزیز و شناساندن جای جای آن و نمایش جایگاه اقوام در سینمای ایران همراه این رویداد خواهد بود.
قمری تصریح کرد: ما در جهت حمایت از این موضوع، اقدام به مشارکت در برگزاری جشنواره اقوام ایرانی در اموری از جمله سیاستگذاری و حمایت مادی و معنوی از آن کردهایم.
وی در ادامه بیان کرد: مهمترین کمک بنیاد ایران شناسی ایجاد حمایتهای دولتی و حضور در کنار برگزارکنندگان این جشنواره است. دشمنان ایران همواره قصد تخریب اقوام و دستاوردهای آن و ایجاد تفرقه در این رنگین کمان زیبای فرهنگی ایران را داشته و دارند. بنیاد ایرانشناسی برای جلوگیری از این نقشههای ددمنشانه، تلاش دارد تا این جشنواره با کیفیت مطلوبی برگزار شود. همچنین بنیاد در این جشنواره اقدام به اهدای جایزه ویژه ایران شناسی خواهد کرد.
مدیرکل حوزه ریاست بنیاد افزود: در تلاش هستیم برای جلوگیری از سوءاستفاده معاندین، با موافقت سازمان سینمایی کشور این جشنواره را در تهران برگزار کنیم.
نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی به دبیری کمال تبریزی و ریاست مهدی حیدری در مرحله انتخاب آثار قرار دارد.
میزبانی عمارت نوفللوشاتو از دو نمایش جدید
«جامپ کات» به کارگردانی حامد نصرآبادیان و «سگگرافی» به کارگردانی علی حبیبی در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه میروند.
«جامپ کات» به نویسندگی و کارگردانی حامد نصرآبادیان تا ۱۲ آذر ماه هر شب ساعت ۱۸ به مدت ۶۰ دقیقه روی صحنه میرود.
در این نمایش مهران نعیمیاقدم، طیبه کریمی دولتآبادی، پانتهآ کرمی دولتآبادی، ساناز خدایی، آیسان مرامی، زهره صادقیان، شهین مولایی ایفای نقش میکنند.
«جامپ کات» نمایش-پانتومیمی در ستایش صلح است و در خلاصه داستان آن آمده: «پنج زن همراه کودکانشان در میانه صحنه سوالی به پنج زبان مطرح میکنند: "توی دنیا کی از همه قویتره؟! هر کی هست ازش میخوام جلوی جنگ رو نگه داره! آخه میدونین" دلقکی به میانه صحنه پرتاب میشود و ...»
همچنین «سگگرافی» به نویسندگی و کارگردانی علی حبیبی نیز از سهشنبه هفتم آذر ماه تا ۳۰ آذر ماه هر شب از ساعت ۱۹:۴۵ به مدت ۶۰ دقیقه اجرا میشود.
در این نمایش طاها محمدی، علی حبیبی، ترنم کاظمی، واروژان فرهادیان، مسعود حسینی، کتایون سبحانی، مبینا تفرشی و محمدرضا دینکو به عنوان بازیگر حضور دارند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده: «سگگرافی داستان سگی است که دمش وسط جاده گیر کرده است. همچنان که در تلاش برای نجات جان خودش است، میفهمد شاید در دوری باطل گیر کرده است و شاید هیچچیز واقعی نیست.»
همچنین نمایش «مهمانسرای دو دنیا» به نویسندگی اریک امانوئل اشمیت، با ترجمه شهلا حایری با طراحی و کارگردانی صابر کریمی دیگر اثری است که تا ۱۲ آذر ماه هر شب ساعت ۲۱:۱۵ به مدت ۶۵ دقیقه در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه میرود.
در این نمایش بابک نوری، آرام نیکبین، مهدی کازرانی، مریم زارعی، فرناز رحمانی، صابر کریمی، (بازیگران صامت) حسین تفرشیان، آیدا حاجی ایالویی ایفای نقش خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات