• یکشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402090503032
  • خبرنگار : 50210

گزارش ایسنا از بازگشت هپکو به مدار تولید

این بازگشت مبارک است

این بازگشت مبارک است

ایسنا/مرکزی هپکو در تمام یک دهه اخیر، چیزی جز فراز و نشیب را تجربه نکرد، در طول ۱۰ سال اخیر این شرکت برای ادامه حیات و نفس کشیدن، دست و پای بسیاری زد و بالاخره با تلاش های بسیار، از ساحل رکود، بار دیگر به دریای متلاطم تولید بازگشت و این روزها، ولی ظاهرا قدری امواج در مقابل هپکو کوتاه آمده اند، تا بلکه با تلاطم کمتری در مسیر رونق حرکت کند.

هپکو طی دو سه سال اخیر، با سر و سامان گرفتن مسئله سهامداری و تهاتر بدهی ها و واگذاری به سازمان تامین اجتماعی کشور، از بند مشکلات رها شد، هر چند که به سرعت نتوانست خود را به رونق برساند و بار دیگر به مانند دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ گوی سبقت تولید را برباید، اما به هرحال افق تولید و رونق خود را ترسیم کرده و با تلاش کارگران و مسئولان شرکت و استان به سمت این افق در حرکت است.

درست ۴ ماه پیش بود که هکی منفرد رییس شورای کارگری این شرکت نگرانی های خود در خصوص خرد شدن سهام این شرکت را مطرح کرد و دغدغه ها و درخواست های جدی کارگران این شرکت را تزریق نقدینگی و سرمایه در گردش، عدم تغییر در سهامداری به زیر ۵۲ درصد و اخذ کار منتهی به قرارداد و حمایت همه جانبه سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی، صنعتی و معدنی، جلوگیری از ورود بی رویه ماشین ها و محصولات راهسازی و معدنی به خصوص دسته دوم و عدم دخالت سیاسیون تا رسیدن این شرکت به ثبات کامل، بیان کرد.

در طول ۴ ماه گذشته، کمتر صدای اعتراضی از سوی هپکو و هپکویی ها به گوش رسید و این اتفاق نویدبخش آرامش توام با تولید است.

ثبات به هپکو بازگشته است

مدیرعامل شرکت هپکوی اراک در گفت و گو با ایسنا، با تاکید براینکه امروز هپکو از وضعیت بی ثباتی در مالکیتی و مدیریتی و تولید کاملا خارجی شده است، گفت: امیدواریم از طریق این ثبات بتوانیم رشد و رونق هپکو و بازگشت به سال های دهه ۸۰ را رقم بزنیم.

علیرضا کاظمی در خصوص روند تولید تا پایان سال تصریح کرد: به لحاظ تعداد، با توجه به محدودیت های ارزی، نمی توان به صورت دقیق میزان تولید انواع ماشین آلات را تا پایان سال پیش بینی کرد، اما تمامی نیازهای کشور را برآورده کرده ایم.

هپکو؛ بهترین گزینه برای تامین نیازهای معدنی کشور

وی با اشاره به حضورش در جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در هفته گذشته، اظهار کرد: در این جلسه مطرح شد که برخی از معدنکاران خواهان واردات ماشین آلات معدنی دست دوم هستند، اما مسئله اینجاست که برای واردات این ماشین آلات، شناسایی درستی صورت نمی گیرد و اقلام وارداتی در مدت کوتاهی کارایی خود را از دست می دهند، به همین دلیل نیاز است که حتی درخصوص واردات نیز از شرکت هایی که سابقه، توان و شناخت درستی از نیازهای کشور دارند، استفاده شود که هپکو بهترین گزینه برای تامین نیاز کشور است.

تحویل ۱۵ دستگاه لودر و بولدوزر طی یک مرحله/اعتماد معدنکاران به هپکو

کاظمی در خصوص یکی از قراردادهای ویژه هپکو که در هفته گذشته اجرایی شد، بیان کرد: شرکت در دوره جدید فعالیت ها خود، رویکرد رفع مشکلات معدنی کشور را پیش گرفته و در کنار تولید انواع ماشین آلات راهسازی، نیازهای معادن به ماشین آلات سنگین را برآورد کرده است، بر همین اساس اخیرا یک قرارداد بسیار خوب با یک شرکت معدنی خصوصی در کرمان منعقد شد و برای اولین بار روز سه شنبه هفته گذشته ۱۵ دستگاه لودر سنگین و بولدوزر طی یک مرحله تحویل مشتری شد که اتفاقی جدید برای مجموعه هپکو قلمداد می شود.

این بازگشت، مبارک است

وی تاکید کرد: قرارداد اولیه، ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است و سپس به رقم بالاتری توسعه یافت و امیدواریم که این قرارداد، الحاقیه هایی داشته باشد و تعداد بیشتری محصول تولید و تحویل شود، البته با تحویل این پروژه، اعتماد و اطمینان از سوی مشتریان به هپکو ایجاد شده است و این امر می تواند زمینه ساز تامین و تولید دیگر ماشین آلات باشد.

توسعه همکاری هپکو با بخش دولتی و خصوصی

وی گفت: هپکو در تمامی استان های کشور خدمات پس از فروش دارد و توان ارائه خدمت و تامین قطعات مورد نیاز ماشین آلات را دارد، باید هر اقدامی در این حوزه از کانال هپکو باشد که سرمایه و ارز کشور به هدر نرود.

وی با تاکید بر اینکه هپکو واحد بازار و فروش دارد که این واحد با معادن ارتباط نزدیک دارد و شناسایی نیاز مشتریان از طریق این واحد انجام می شود، افزود: خوشبختانه امروز، ارتباط خوبی بین شرکت و بخش خصوصی معدنی شکل گرفته است، همچنین قراردادهای خود را با بخش دولتی به پیش می بریم، به شکلی که سال گذشته لودر و گریدر طبق قرارداد تحویل وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور شد و امسال نیز همچنان تحقق این قراردادها در دستور کار است و در کنار تولید انواع ماشین آلات معدنی، تولید ماشین آلات راهسازی در جریان است.

این بازگشت، مبارک است

مدیرعامل شرکت هپکوی اراک اضافه کرد: اخیرا با بنیاد مسکن، سازمان راهداری و سازمان شهرداری ها، در حال مذاکره برای عقد قرارداد و تولید ماشین آلات راهسازی هستیم و بخش عمده ای از تولیدات شرکت هپکو در سال آینده توسط این قراردادها پوشش داده می شود.

تولید بیل سنگین ۷۵ تن برای اولین بار در کشور/محصولات جدید در راه است

وی اضافه کرد: ظرف روزهای آینده نیز بیل سنگین ۷۵ تن به عنوان یکی از ماشین آلات معدنی که برای اولین بار در کشور توسط هپکو تولید شده است، با حضور برخی از مسئولان ارشد کشور رونمایی خواهد شد، همچنین تولید دامپتراک ۴۰ تن، ۱۰۰ تن و تراک های ۶۵ تن در برنامه تولید قرار دارد و حتی یکی از شرکت های خصوصی با کمک صندوق توسعه معادن وزارت صمت قراردادی در این راستا منعقد کرده و بخش زیادی از تسهیلات مورد نیاز این پروژه توسط صندوق تامین شده است که قدم خوبی برای رونق معادن و تولید در هپکو خواهد بود.

کاظمی تصریح کرد: تا امروز بیل ۷۵ تن در کشور وجود نداشته است. این بیل مختص معادن است و تکنولوژی بالایی برای تولید این ماشین آلات سنگین نیاز است و هپکو به واسطه توان و دانش فنی مهندسی ۵۰ ساله خود تنها شرکتی است که امکان ساخت این ماشین آلات را دارد که افتخاری بزرگ برای این مجموعه به شمار می رود.

این بازگشت، مبارک است

به گزارش ایسنا، این روزها هپکو روی دیگری از سکه تولید را نشان می دهد، اینکه در کنار تولید، دست به رونمایی محصولات جدید زده است حاکی از عزم این مجموعه برای قرار گرفتن بر روی قله تولید به مانند سال های دور خود است.

هپکو روزگاری تنها شرکت مورد تایید کوماتسو بود، به شرکت های ولوو و لیبهر صادرات قطعه داشت و در پروژه سرن(ساخت بزرگترین شتاب دهنده هایدرونی جهان) نقش داشت. قطعا این توان همچنان در این مجموعه صنعتی وجود دارد و می تواند بار دیگر به دوران طلایی خود بازگردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۵ ۱۴:۳۶

فقط شرکت های ورشکسته رو جای بدهی بدین به تامین اجتماعی , دارین چکار میکنین

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۵ ۱۸:۳۱

علت نابودی این گنج بزرگ چیزی جز انتخاب مدیران نالایق نبود، مدیران سفارشی ک نه سواد داشتن و نه تعهد ، اما تا دلتان بخواهد فامیل معتبر داشتند کاش ارگانی بود که سهم هر مدیر در نابودی هپکو رو مشخص می‌کرد و سپس به همان نسبت آن مدیران و کسانی که آنها را منصوب کرده بودند را مجازات مینمود

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۵ ۲۱:۵۷

انشاا تپکو به دوران اوج خودش بر می گردد

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۶ ۱۷:۰۳

بنازم