• جمعه / ۳ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1402090301561
  • خبرنگار : 71404

حواشی «سیاست خارجی» مهمان‌هایش است

حواشی «سیاست خارجی» مهمان‌هایش است

مجری برنامه «سیاست خارجی» حضور مهمانان غیر ایرانی در برنامه را مهم‌ترین حواشی «سیاست خارجی» می‌داند و می‌گوید: بینندگان تحلیلگر و پیگیری داریم که اصالت مهمان‌ها برایشان مهم است و خیلی دقیق آنها را رصد می‌کنند.

«سیاست خارجی» از برنامه‌های تحلیلی شبکه سه سیماست که برای پوشش رخدادهای جهان با فناوری‌های بین‌المللی طراحی شده است.

الهام عابدینی، مجری برنامه «سیاست خارجی» در گفت‌وگویی با ایسنا درباره تاریخچه، حواشی و فرم این برنامه سیاسی نکاتی را مطرح کرد.

عابدینی ابتدا در واکنش به حضور نداشتن کارشناسان خارجی برای نخستین بار در برنامه‌هایی که تحلیل‌های زنده دارند، در پاسخ به این پرسش که آیا خبرنگاری در صحنه حاضر است یا خیر؟ می‌گوید: قبلاً هم برنامه‌هایی که تقریباً مشابه با «سیاست خارجی» باشد، پخش می‌شده، اما به صورت خبری نبوده‌اند و بیشتر یا به شکل تولیدی پخش می‌شده یا بحث‌های ماهیتی درباره آن‌ها مطرح بوده است؛ اما این‌که با محوریت خبر و به روز باشد، نداشته‌ایم و برای نخستین‌بار است که اتفاق می‌افتد.

وی ادامه می‌دهد: ما خبرنگار در صحنه نداریم اما خوشبختانه با حمایتی که دوستان شبکه هم دارند، هر زمان که اتفاق خاصی در دنیا افتاده از تیم سیاست خارجی اعزام داشته‌ایم. به عنوان مثال علاوه بر اوکراین، برای لبنان، فلسطین و نیویورک نیز نیروی اعزامی داشته‌ایم.

حواشی «سیاست خارجی» مهمان‌هایش است

فوکوسمان فلسطین است

مجری «سیاست خارجی» یادآوری می‌کند: اگر دقت کرده باشید، کلاً مدل «سیاست خارجی» این‌طور است که ساعت و روزش مشخص نیست و به اتفاقات روز بستگی دارد. به عنوان مثال برای موضوع فلسطین اکنون بیش از یک ماه است که هرشب برنامه داریم. زمان‌هایی نیز پیش می‌آید که هفته‌ای یک بار تولید شود، این شرایط بستگی به حوادث دارد. به عنوان مثال برای حادثه اوکراین ۱۰ شب پشت سرهم تولید برنامه داشتیم؛ ضمن این‌که در حال حاضر فوکوس‌مان فقط روی فلسطین است.

حواشی «سیاست خارجی» مهمان‌هایش است

او در بخشی از صحبت‌هایش هم به حواشی‌های برنامه اشاره می‌کند و می‌گوید: یکی از نکاتی که خیلی در برنامه با آن برخورد می‌کنیم این است که درباره مهمان‌ها زیاد از ما سوال می‌شود، چون مهمانان ما همه غیر ایرانی‌اند و شاید مهمانان ایرانی به اندازه انگشتان یک دست تا به حال دعوت نکرده‌ایم. به عنوان مثال پیش می‌آید که درباره رزومه آن فرد سوال می‌پرسند حتی مخاطبان، فردی را که می‌آوریم می‌گویند اسمش را در گوگل سرچ کرده‌ایم و چیزی پیدا نشد، بعدا متوجه شدیم که دیکته اسم مهمان را اشتباه زده‌اند، در واقع به نوعی می‌خواهند مطمئن شوند فردی که در برنامه حاضر می‌شود همانی است که ما معرفی می‌کنیم یا خیر.

او تاکید می‌کند: یک عده واقعاً تحلیلگری می‌کنند و پیگیر هستند که اصالت مهمان‌ها درست باشد.

عابدینی یکی دیگر از چالش‌هایی موجود در تولید این برنامه را، پیگیری کردن پرونده‌های به روز بیان می‌کند و می‌گوید: گاهی اوقات جمع کردن اطلاعات سوژه‌هایی از این دست سخت می‌شود. به عنوان مثال امروز یک اتفاق می‌افتد و ظرف سه ساعت ما همه باید در استودیو جمع شویم و با تولید داده، محتوای برنامه را آماده کنیم.

مجری «سیاست خارجی» همچنین اظهار می‌کند: در بیش از ۲۰۰ قسمتی که به روی آنتن رفتیم خدا را شکر موفق بودیم و خدا ما را کمک کرد. حتی بعضا پیش می‌آید مترجم برنامه در ترافیک مانده و خودم به عنوان مترجم کار را انجام دهم و همکار دیگری برنامه را اجرا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha