غلامعلی حیدری دوم آذر ماه در سفر به شهرستان فلارد در جلسه شورای اداری با اشاره به سفر هفته گذشته رئیس جمهور و هیئت دولت به استان، اظهار کرد: مردم استان حماسهآفرینی کردند و سنگ تمام گذاشتند، البته این سفر محاسن خوبی داشت که در سایه وحدت و همدلی و اجتماعی که انجام شد، بازخورد ملی و بین المللی داشت.
وی افزود: وزرای مختلف مسائل استان را از نزدیک مشاهده کردند که حتماً تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ خواهد شد، از طرفی درصد بالایی از پروژهها در سفر اول تزریق اعتبار شدند و در کوتاهترین زمان ممکن به مرحله افتتاح رسیدند
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: امسال سال انتخابات است این امیدی که به واسطه خدمت خدمتگزاران بین مردم ایجاد شده باید حفظ و دنبال شود، همانطور که مردم استان در استقبال از ریاست جمهور شگفتیساز بودند در انتخابات نیز شگفتیساز خواهند بود.
حیدری بیان کرد: چهارمحال و بختیاری میتواند برند باشد و پیشنهاد راهبردی ارائه دهد، یکی از پیشنهادهای راهبردی که مورد قبول و تصویب رئیس جمهور قرار گرفت توسعه استانهای زاگرس نشین بود.
وی ادامه داد: شگفتیسازی مردم تکلیف و وظیفه ما را چند برابر میکند، بعد از سفر رئیس جمهور به استان اولین سفر شهرستانی ما به شهرستان فلارد رقم خورد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با توجه به مستقل بودن شهرستان فلارد، تصریح کرد: لازم است ادارات در شهرستان فلارد مستقر شوند و بازرسی استانداری و فرمانداری هر ماه گزارشی از استقرار ادارات ارائه دهد.
به گفته وی، ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای نسبت به تسریع هدفگذاری برای توسعه جادههای روستایی، بازسازی و حادثهزدایی از جاده اقدامات لازم را انجام دهد.
حیدری افزود: شرکت آب و فاضلاب نسبت به روستاهایی که تنش آبی دارند تا پایان ۱۴۰۲ نسبت به برطرف شدن آنها اقدام کند، به هیچ عنوان نباید مشکل تنش آبی داشته باشیم، همچنین مشکل فاضلابهای شهری رفع و بازسازی شبکههای فرسوده نیز در دستور کار قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: شرکت مخابرات نسبت به سرعت بخشی در بحث فیبر نوری اقدام و نقاطی که در حوزه ارتباطات جزو نقاط کور بوده برای آنها چارهاندیشی و با سرعت کارها انجام شود.
وی افزود: جهاد کشاورزی نسبت به بحث راهاندازی دامداریها در شهرها، توسعه طرح فلارد ۲ ، توسعه گلخانهها، رفع اختلافات اراضی، صنایع تبدیلی و تعاونیهای کشاورزی اقدامات لازم را انجام دهد، همچنین آموزشهای لازم به مردم در خصوص توسعه کشاورزی مکانیزه و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان مدنظر قرار گیرد.
حیدری بیان کرد: منابع طبیعی نسبت به حل مشکل اختلاف اراضی با جدیت کار را دنبال کند، از طرفی لازم است آزاد شدن اراضی انجام شود تا برای انجام کار کشاورزی در اختیار مردم قرار داده شود، همچنین مسائل سد، بند، آبخیزداری و کاشت گیاهان دارویی از سوی جهاد کشاورزی و منابع طبیعی دنبال شود.
وی ادامه داد: یکی از ذخایر استان برای زاگرس نشینان حراست و حفاظت بوده که باید تدابیر لازم برای این مساله اندیشیده شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه مدارس، تامین نیازها، مباحث بازسازی و نوسازی مدارس در دستور کار نوسازی مدارس استان قرار گیرد.
حیدری به بحث تجهیز و تکمیل بیمارستان و مراکز بهداشتی با سرعت و در زمانبندی مشخصی تاکید کرد و گفت: تامین متخصص در اولویت کاری قرار گیرد، همچنین برنامهریزیها برای استفاده از ظرفیت اردوهای جهادی برای تخصصهای مختلف انجام و تا پایان سال در همه شهرستانها مخصوصاً فلارد این موضوع در دستور کار قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پتروشیمی لردگان یکی از پروژههای پیشران استان است، تصریح کرد: این مجموعه در بحث ایجاد اشتغال اقدامات خوبی انجام داده که لازم است از ظرفیت تعدادی از افراد شهرستان به صورت گزینشی برای اشتغال استفاده شود، همچنین یک میلیارد تومان اعتبار از مسئولیت اجتماعی پتروشیمی به مراکز بهداشتی، ورزشی و درمانی اختصاص یابد.
حیدری افزود: طرح تکام برای پایدارسازی روستاها، مهاجرت معکوس، ایجاد اشتغال و توانمندسازی روستاییان انجام میشود که باید با کمک فرماندار اقدام ویژه در روستاها انجام شود، همچنین بحث پرداخت تسهیلات اشتغال، خانه محرومان و کمک مؤمنانه برای افراد بیبضاعت با جدیت از سوی کمیته امداد دنبال شود.
وی یادآور شد: راه و شهرسازی نسبت به فعالسازی نهضت ملی مسکن حداکثر ظرف یک ماه کارها را انجام و عملیات اجرایی را آغاز کند، همچنین با توجه به اینکه تردد در شهرستان فلارد به دلیل شاهراه بودن زیاد انجام میشود، باید عملیات جادهای سرعت داده شود.
به گفته وی، لازم است فرماندار نسبت به تاسیس بازارچه از تولید تا مصرف با کمک شهرداری اقدامات لازم را انجام دهد.
استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص فعال شدن معادن، تصریح کرد: باید به سرعت موانع برطرف و معادن فعال شوند تا بتوان از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال استفاده کرد.
حیدری گفت: بنیاد مسکن نسبت به افزایش اجرای طرح هادی اقدام کند، همچنین باید ساخت مسکن روستایی سرعت گیرد، البته بانکها محدودیتی در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی ندارند و لازم است گامهای موثرتری در این زمینه برداشته شود.
وی بیان کرد: در زمانبندی مشخصی مشکلات برق رسانی انجام شود، همچنین هیچ طرح عمرانی و اقتصادی نباید معارض داشته باشد گرچه معارضات و موانع باید از سوی فرماندار شهرستان فلارد، امام جمعه و شورای شهر برطرف شود.
وی در پایان تاکید کرد: لازم است یک پروژه مناسب در سطح شهرستان از سوی هلدینگهای زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شود، از طرفی لازم است نسبت به بحث ایجاد اشتغال خانگی پرداخت تسهیلات با سرعت انجام شود.
انتهای پیام
نظرات