• چهارشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1402090100359
  • خبرنگار : 71533

بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت اعلام کرد

اقدام دولت برای جبران خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه در ۶ استان

اقدام دولت برای جبران خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه در ۶ استان

سخنگوی دولت از موافقت با مصوبه‌ای در هیئت وزیران برای جبران برخی خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه در ۶ استان در سال گذشته با ارائه تسهیلات بانکی خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باتوجه به اینکه ناترازی در تولید و مصرف برق در سال‌های گذشته داشتیم، یکی از اولویت‌های دولت افزایش تولید و حمایت از نیروگاه‌سازی و در کنار آن مدیریت مصرف در ایام اوج مصرف بوده است. با همکاری خوب مردم شاهد قطع برق که در گذشته رخ می‌داد نبوده‌ایم و برق بیشتری نسبت به پیش از این دولت به حوزه صنعت اختصاص یافته است.

وی افزود: در همین زمینه دولت مصوب کرد برخی از نیروگاه‌هایی که دولت بدهی‌هایی به آنان برای تسویه هزینه برق داشته است و همزمان همان نیروگاه‌ها هم باید مالیات پرداخت می‌کردند، این دو مورد (بدهی و مالیات) را تهاتر کنند تا بخشی از نیاز مالی به این صورت برطرف شود.

بهادری جهرمی ادامه داد: علاوه بر این هیئت وزیران با پیشنهاد وزارت نیرو موافقت کرد و لایحه‌ای به قید دوفوریت به مجلس شورای اسلامی ارسال شد که درخواست می‌کند امکان تسویه بخشی از بدهی دولت به نیروگاه‌های تولید برق و شرکت توانیر از محل این لایحه با انتشار معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق، فراهم شود.

دبیر هیئت دولت تاکید کرد: همچنین هیئت وزیران در راستای ارتقای هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان، معادل ۱۰ هزار میلیارد تومان به منابع صندوق نوآوری و شکوفایی افزوده شود.

بهادری جهرمی یادآور شد: مصوبه‌ای هم برای جبران برخی خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه در ۶ استان، شامل اصفهان و چهارمحال و بختیاری به دلیل برف سنگین سال گذشته، کردستان، اردبیل، اصفهان و خراسان شمالی به دلیل سیل سال گذشته و آذربایجان غربی به دلیل زلزله سال گذشته، داشتیم تا بخشی از این خسارات با تسهیلات بانکی با نرخ‌های ترجیحی و پرداخت مابه‌التفاوت سود آن‌ها از سوی دولت، جبران شود.

وی یادآور شد: برای ساماندهی نقاط حساس مسیر رودخانه ارس، طرح‌های پیشگیرانه‌ای در برابر مخاطرات طبیعی و جلوگیری از فرسایش خاک به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد و در اختیار سازمان محیط زیست قرار گرفت. علاوه بر این برای مقابله با آثار خشکسالی‌ها در اکوسیستم‌های طبیعی منابع دیگری هم در اختیار سازمان محیط زیست قرار گرفت.

سخنگوی دولت گفت: هیئت وزیران آیین‌نامه قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی را اصلاح کرد تا کلیه فرایندهای این مجموعه به صورت الکترونیکی انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha