سیداحمد حسینی، نویسنده و پژوهشگر فرهنگی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح ساز و کار برگزاری یادواره مفاخر این شهرستان و با اعلام این خبر که اولین یادواره مفاخر شهرستان فرخشهر عصر امروز، اول آذرماه برگزار میشود، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش سال گذشته بخشنامهای با عنوان کنگره ملی ۳۱۳ به ادارات آموزش و پرورش استانها داشت که به کنگره ملی مفاخر به روایت دانشآموزان تغییر اسم داد و در لبیک به منویات مقام معظم رهبری ناظر بر شناساندن مفاخر به نسل نوجوان و دانشآموزان برنامهریزی شده بود.
وی ادامه داد: ساز و کار اینگونه بود که هر شهرستان باید یکی دو چهره برجسته و ممتاز در حوزههای مختلف از منطقه خود را انتخاب و معرفی میکرد تا دانشآموزان با زبان و هنر خود این مفاخر را معرفی و روایت کنند.
حسینی تصریح کرد: بر طبق بررسیهای انجام شده بالغ بر ۱۵۰ شاعر و نویسنده و نخبه در زمینههای مختلف علمی، فرهنگی، هنری و... در شهرستان فرخشهر احصا شد که سال گذشته، محمود شفیعی و قدرتالله هاتفی از بین این مفاخر انتخاب شدند تا توسط دانشآموزان معرفی شوند.
مدیر دبیرستان شهید صالحی فرخشهر افزود: در این راستا، دانشآموزان دست به کار شدند و محتوای متنوع از نقاشی و کاریکاتور تا تولیدات مجازی و ایدهپردازی گسترده را تولید و ارائه دادند. تولیداتی از محتواهای مجازی و چندرسانهای گرفته تا سنگ قبر، تندیس و سردیس، تابلوفرش، بروشور، چاپ تصویر این شاعر ممتاز در پسزمینههای مختلف مانند لیوان و سرکلیدی و... از جمله محصولات و اقلام فرهنگی هنری دانشآموزان با موضوع محمود شفیعی بود که این دبیرستان با توجه به حجم و غنای خوب تولیدات در زمینه این شاعر فقید، برگزیده استان در این کنگره شد.
وی تأکید کرد: پیرو کنگره مرحوم شفیعی که سال گذشته در سطح مدارس برگزار شد، امسال نیز انجمن علمی مفاخر و شورای شهر فرخشهر، جلسات و نشستهای هماهنگی متعددی برگزار کرد و نتیجه این شد که اولین یادواره مفاخر شهرستان به مرحوم شفیعی اختصاص داده شود و بر این اساس، امروز این یادواره با حضور فرزند وی برگزار میشود.
حسینی بیان کرد: شفیعی قهفرخی علاوه بر دارا بودن دکتری در رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران، بهواسطه دارا بودن دانشنامه کارشناسی در رشته حقوق، ریاست اداره حقوقی بانک ملی ایران را بر عهده گرفت و سالها استاد دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی کنونی) و مدارس عالی پارس، پرستاری، شفا، آزادگان تهران و علوم اراک بود.
این نویسنده و پژوهشگر تأکید کرد: مرحوم شفیعی قهفرخی در کنار تألیف دهها مقاله ادبی و پژوهشی، نشر آثار مکتوب در قالب کتاب ذیل عناوینی چون «شاهنامه و دستور»، «دانش و فردوسی» و «شیوه خط و دستور زبان» را در کارنامه خود دارد که نشانگر ذوق ادبی او هستند.
یادآور میشود، گرامیداشت دکتر محمود شفیعی متخلص به «کیوان»، امروز از ساعت ۱۵ در فرخشهر، خیابان شهدا، مجتمع امین دانشگاه علمی کاربردی برگزار میشود که از عموم مردم ادبدوست برای حضور در این برنامه دعوت به عمل میآید.
انتهای پیام
نظرات