علی جاویدانه امروز پنجم دیماه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان به ۶ ایستگاه ژئودینامیک نیاز دارد، اظهار کرد: امروز در این جلسه علاوه بر پیگیری موضوعات راهبردی در خصوص زیرساخت اطلاعات مکانی بحث و مقرر شد تعداد ایستگاههای مورد نیاز برای تکمیل شبکه ایستگاه ژئودینامیک استان با همکاری منابع استانی و ملی تامین شوند که برای سه ایستگاه تجهیزات و امکانات خریداری شده است.
رئیس سازمان نقشهبرداری کشور با اشاره به زیرساخت اطلاعات مکانی، افزود: زیرساخت اطلاعات مکانی با راهبری سازمان نقشهبرداری در کشور مستقر شده و مبنایی برای سامانههای حیاتی کاربردی همچون اطلس سرمایهگذاری، پنجره واحد مدیریتی است.
وی با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری در زمینه زیرساخت اطلاعات مکانی و تعداد دستگاههای مشارکت کننده جزو استانهای پیشرو به شمار میرود، بیان کرد: سرمایهگذاری در این زیر ساختها و توسعه ایستگاههای دائمی موجب پیشرفت استان خواهد شد.
جاویدانه با اشاره به اینکه دستگاههای مختلفی نیاز به نقشه اطلاعات مکانی دارند، افزود: لازم است طبق نیازسنجی یکبار نقشه تهیه و در اختیار تمام ارگانها قرار داده شود.
رئیس سازمان نقشهبرداری کشور در خصوص تهیه نقشههای بزرگ مقیاس تا کوچک مقیاس، گفت: ۱۰ شهر استان با مساحت ۱۴۸۰ هکتار در حال تهیه نقشه و حدود ۳۳ شهر فاقد نقشه هستند، یعنی شهرهایی که فاقدنقشه هستند با راهبری سازمان نقشهبرداری کشور نیازسنجی که از دستگاههای استان انجام میشود تهیه نقشه نیز صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه عکسبرداری با پهپاد از این ۳۳ شهر انجام شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به مساحت این شهرها ۸ میلیارد تومان اعتبار برای تهیه نقشه با پهپاد موردنیاز است که به دلیل انجام عکسبرداری در گذشته، بخشی از این هزینه حذف میشود.
جاویدانه در پایان با اشاره به بحث SDI، گفت: امروز SDI به مرحله بلوغ رسیده و در حال کاربردیسازی است.
انتهای پیام
نظرات