• سه‌شنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1402083022429
  • خبرنگار : 71451

معاون تبیین و گفتمان سازی سازمان بسیج:

برای تبیین به واژه‌سازی، ادبیات و گفتمان نیاز داریم

برای تبیین به واژه‌سازی، ادبیات و گفتمان نیاز داریم

معاون تبیین و گفتمان سازی سازمان بسیج تاکید کرد: برای تبیین به واژه‌سازی، ادبیات و گفتمان نیاز داریم تا بتوانیم با شالوده شکنی‌های جدید این گفتمان‌ها و ادبیات را تولید کنیم.

به گزارش ایسنا، حسین عبداللهی‌فر معاون تبیین و گفتمان‌سازی سازمان بسیج: با تاکید بر این که مقاومت راهبرد اصلی در مقابل هر نوع دشمن و تهدیدی است، گفت: حضرت امام (ره) به عنوان بنیانگذار نظام اسلامی و معمار کبیر انقلاب معتقد بودند بدون مقاومت در مقابل دشمن چه دشمنان درونی و چه دشمنان بیرونی، چه نفس شیطان و چه جوامع و دولت‌های شیطانی امکان موفقیت وجود ندارد.
 
وی افزود: تجارب آن بزرگوار این بود که مقاومت به شکل فردی ممکن است یک نفر را نجات دهد اما از آنجایی که شیطان‌ها بزرگ شدند و شیطان‌های اکبر به وجود آورده‌اند و دولت‌ها شیطانی شده‌اند، مقاومت هم باید ملی شود. این درس بزرگ حضرت امام (ره) بود که به ملت ایران داد.
 
معاون تبیین و گفتمان‌سازی سازمان بسیج بر ضرورت توسعه مقاومت از ملی به فراملی اظهار کرد: امام معتقد بود اگر یک ملت در وانفسای هجمه استکبار جهانی، تنها باشد حذف خواهد شد. لذا راهبرد معظم له این بود که باید جبهه مقاومت شکل بگیرد و مقاومت را از سطح ملی به سطح فراملی و جهانی و منطقه‌ای سوق دادند. لذا امروز شاهد به ثمر نشستن این تفکر در جای جای دنیا هستیم و غزه قهرمان به عنوان جلوه ای از آن تفکر خودش را نشان می‌دهد.
 
وی افزود: این برای بشریت درس بزرگی است که همه متحدین و متفقینی که روزی در عرضی به وسعت صدها کیلومتر با هم می جنگیدند امروز همه توانشان را در یک جغرافیای محدودی به نام غزه جمع کردند اما توان شکست جبهه مقاومت، نیروی مقاومت، گروه‌های مقاومت و مردم مقاومت را ندارند. این درس بزرگ تفکر مقاومت است.
 
عبداللهی با بیان این که آنچه امروز در غزه رخ می دهد قطعا به عنوان یک الگو و مدل در دستور کار ملت های مختلف قرار خواهد گرفت، گفت: مردم غزه به این جمع‌بندی رسیده‌اند که بعد از سال‌ها، تنها راه نجات و پایان دادن به اشغال و رسیدن به صلح پایدار این است که استقامت و مقاومت کنند و از راهبرد انفعالی خارج شوند.
 
وی خاطرنشان کرد: درس بزرگ غزه امروز به مردم دنیا، به همه گروه‌ها، ملل آزادی بخش و انسان‌های مظلوم در همه جای دنیا این است که باید ایستاد و مقاومت کرد و عقب ننشست. این امروز محقق شده و ما در آینده بسیار نزدیک شاهد پیروزی و موفقیت این تفکر خواهیم بود و جهانیان یک بار دیگر متوجه خواهند شد که تفکر مقاومت، تفکر منتهی به نتیجه است و قطعا با پیروزی و موفقیت رو به رو خواهد شد. امروز غزه بهترین الگوی مقاومت برای دنیا شد.
 
معاون تبیین و گفتمان‌سازی سازمان بسیج اظهار کرد: همان طور که ما در دفاع مقدس در مقطعی به این جمع بندی رسیدیم که باید از لاک دفاعی بیرون بیاییم و برای عملیات برنامه ریزی کنیم، از روزی که این طراحی در دستور کار فرماندهان ما قرار گرفت ما با موفقیت‌هایی مواجه شدیم که توانستیم بخش‌های اشغال شده کشور را آزاد کنیم. امروز مردم فلسطین دنباله رو این تفکر هستند و دارند آن را اجرا می‌کنند و قطعا با موفقیت مواجه خواهند شد، اگرچه اتفاقاتی که رخ می دهد برای ما درد آور است اما قطعا این راه به نتیجه و موفقیت خواهد رسید.
 
وی در خصوص سازش با اسرائیل بیان کرد: تفکر سازش ابتدا شکل نگرفته بود، دشمن صهیونیستی بعد از سال‌ها مقاومت مردم فلسطین دست به مکر و فریب زد و توانست از راه حیله، دورنمایی از دولت فلسطینی محدود اما مستقل ایجاد کند و عده ای که به نوعی از مبارزه خسته شده بودند و فکر می‌کردند به نتیجه نخواهند رسید، فریب این حیله را خوردند و گرفتار سازش شدند.
 
عبداللهی تاکید کرد: قطعا کسانی که به فکر دنیا هستند و سلطنت چند روزه را بر آینده خودشان ترجیح می‌دهند، نمی‌توانند برنامه دراز مدتی را داشته باشند. آنها نمی‌خواهند امروزشان را قربانی فرداهایی که ناشناخته است، کنند. لذا امروز شاهدیم دولت‌هایی که امید به آینده ندارند یا دولت هایی که آینده ندارند و همچنین دولت‌هایی که فقط فعل را می‌بینند و به دنبال حفظ دولت‌شان هستند و در واقع محافظه کارند از مبارزه، مقاومت و تلاش برای آینده ناامید هستند، راه میانبری به نام سازش و کنار آمدن و تسلیم دشمن شدن را دنبال می کنند.
 
وی با اظهار به این که اتفاقی که در بحث سازش می بینیم موقتی، مقطعی، منتهی و منتج به شکست خواهد شد، توضیح داد: آینده حتما برای کسانی است که برنامه دراز مدت دارند و به فکر قدرت پایدار هستند و کسانی که قدرت یک روزه خودشان را ترجیح می دهند در یک روز خواهند ماند و ما در آینده ای بسیار نزدیک ان‌شاءالله بعد از پیروزی مردم غزه، شاهد گرایش افکار عمومی و مردم این کشورها به سمت تفکر و راهبرد مقاومت و استقلال واقعی خواهیم بود.
 
معاون تبیین و گفتمان سازی سازمان بسیج جهاد تبیین را تنها راهی برشمرد که می تواند امروز مردم دنیا و افکار عمومی چه در منطقه و چه در جهان را از جهلی که رسانه‌های وابسته به استکبار ایجاد می‌کنند تا صحنه واقعی غزه و فلسطین را وارونه جلوه دهند، نجات دهد و افزود: ما باید تبیین و روشنگری کنیم و واقعیت‌ها را بیان کنیم. همچنین اجازه ندهیم افکار عمومی مغلوب این حیله رسانه های بیگانه قرار بگیرد. گاها عده‌ای فکر می کنند تبیین یعنی صحبت کردن و به زبان راندن در حالی که این گونه نیست. یک تندیس، نقاشی، رمان، فیلم و یا عکس می‌تواند هنر تبیینی به اندازه یک کتاب و حتی شاید ماندگاری بیشتری را داشته باشد.
 
عبداللهی به نقش و اثرگذاری هنر در تبیین اشاره کرد و گفت: تبیین ماندگار، صریح و منتقل کننده می‌تواند در قالب‌های هنری بیشتر خودش را نشان دهد.
 
وی نقطه ضعف در هنر را در بخش مفهوم‌سازی دانست و بیان کرد: تبدیل کنش به یک مفهوم کار ساده ای نیست. مثلا در روز شنبه با صحنه‌های بسیار زیبایی که انصافا جوشان، مردمی و مبتکرانه بود، برخوردیم اما ما برای این که بتوانیم این نوع ادبیات را در جهان منتقل کنیم، عاجز هستیم و اگر بخواهیم مفهوم‌سازی آن راهپیمایی زیبا و شکوه مردمی را به جلو بکشیم هنوز مجبوریم از واژه‌های قدیمی استفاده کنیم و این عدم نوآوری سبب می‌شود مردم احساس تکراری بودن و مشابهت‌سازی با گذشته کنند.
 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha