به گزارش ایسنا، بهرام رادان در مراسم تقدیر از برگزیدگان بیست و چهارمین دوره جایزه ترویج علم، با بیان اینکه به دلیل احساس دینی که به علم ایران داشته است، به سمت ساخت مستند علمی رفته است، گفت: سال ۹۶ به سیاوش صفاریانپور گفتم که حس میکنم ادای دینی به علم ایران دارم و دوست دارم در این حوزه کاری انجام دهم. ایده اولیه یک سری ویدئوهای کوتاهی بود که مشابه آن در نشنال جئوگرافیک و... وجود دارد.
وی ادامه داد: در نهایت بعد از دو سال کرونا، این تلاشها تبدیل به مستند علمی «کاپیتان من» شد که با همکاری متخصصان علوم شناختی این همکاری شکل گرفت.
وی ادامه داد: این مستند از پیچ و خمهای متعددی گذر کرد و به اکران رسید. این فیلم به پرمخاطبترین و پرفروشترین فیلم گروه هنر و تجربه تبدیل شده است.
رادان با بیان اینکه تحلیل مخاطبان این فیلم نشان داده است که مخاطبان این فیلم بیشتر نوجوانان و گروههای سنی دبیرستانی و راهنمایی است، گفت: این موقعیت بسیار ویژهای است و با وزارت آموزش و پرورش نامهنگاری کردیم که گروههای دانشآموزی را برای تماشای این فیلم به سینما بفرستند تا بتوانیم چراغی را در همراه کردن علم و سینمای کشور روشن کنیم.
وی اظهار کرد: این هزارتوی پیچیده، گاهی میخواهد بین مردم و مخاطبان و آثاری که آنها تمایل به تماشا دارند، سد بگذارد.
تهیهکننده مستند علمی «کاپیتان من» اظهار امیدواری کرد که موفقیت این فیلم راهی باشد برای افرادی که علاقهمند ساخت فیلمهای علمی هستند تا این افراد بتوانند با خیال راحت بیشتری در این مسیر گام بردارند.
وی خاطر نشان کرد: ما از کمکهایی که در دنیا برای ساخت فیلمهای علمی وجود دارد، محروم هستیم؛ ولی ما قدرت تخیل و اراده خود را داریم و میتوانیم به آن تکیه کرده و آثار خود را بسازیم.
انتهای پیام
نظرات